Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Androskat toedienen

Androskat bevat fentolamine en papaverine en behoort tot de vaatverwijders. Het verwijdt de bloedvaten. Papaverine is een spierverslapper. Het verslapt de spieren in de wand van bloedvaten en in de zwellichamen in de penis. Het wordt in de penis geïnjecteerd. Het medicijn kan worden aangewend bij erectiestoornissen. Lees de bijsluiter zorgvuldig.

Het medicijn gemakkelijker en pijnlozer toedienen? Lees het verhaal over de Autoject 2.

Ervaringsverhaal van het gebruik van de Androskat

Hoewel uitvoerig voorgelicht was het toch onthutsend om na het verwijderen van mijn prostaat impotent te zijn.

Fijn was natuurlijk wel om waarschijnlijk van de prostaatkanker af te zijn. Klaarkomen met een slappe penis kon gelukkig wel, maar is toch van andere orde, en niet te vergeten voor mijn partner minder bevredigend. Natuurlijk kon ik haar ook op een andere manier wel bevredigen. Maar het verlangen naar de oude manier van vrijen bleef.

Omdat er bij mijn operatie nogal wat schade aan zenuwen in de buurt van de prostaat was opgetreden, waren lustopwekkende tabletten niet zo succesvol bij mij. De vacuümpomp werkte wel maar in mijn geval toch niet voldoende. Het middel Muse ook geprobeerd. Het moet worden ingebracht (onaangenaam) in de plasbuis. Het veroorzaakte wel een prima erectie, maar het middel irriteerde urenlang mijn penis. De lol van het vrijen verging mij.

Het werkt prima

Dan het middel Androskat. Het is gewoon via de huisarts en apotheek te verkrijgen, het werkt prima, maar het grote nadeel is het in de penis spuiten. Hoewel ik als huisarts vele duizenden injecties aan anderen heb gegeven en ook mezelf de griepspuit jaarlijks zonder problemen toediende ervaarde ik het spuiten in mijn eigen penis toch wel als lastig. Lastig omdat de penis een kwetsbaar lichaamsdeel is waar je extra voorzichtig mee omgaat. Uiteindelijk zette ik me over mijn schroom heen en spoot mezelf. Het spuiten bleef ik als vervelend ervaren, ook omdat ik het naar vond mezelf pijn te doen. Ik moest wel denken aan mensen met suikerziekte die zichzelf ook moesten spuiten. Maar al lang zijn daar automatische spuiten voor gemaakt. Voor hen is het spuiten amper nog een belasting. Navraag bij diverse urologen leverde niets op. Gelukkig stuitte ik via Google op zo’n automatische spuit, de Autoject 2. In het verleden was hij ontworpen voor suikerzieken, maar je kan er ook spuitjes in plaatsen gevuld met Androskat. In Nederland zijn waren deze spuiten niet te krijgen*. Uiteindelijk heb ik via internet in de USA zo’n apparaatje gekocht. Het moest ook door de douane worden ingeklaard. De aanschafprijs in de USA bedraagt een kleine $ 50,--. Verzendkosten en invoerrechten brachten de prijs voor mij op ca. € 105,--.

*De autoject is inmiddels te koop in Nederland, namelijk op Flynther.nl

Androskat.png

Amper pijn

Het spuiten is nu minder lastig (je hoeft jezelf niet te prikken en vervolgens de spuit leeg te drukken) de injectie doet nu ook amper pijn omdat de naald er snel wordt ingestoken, of misschien juister: ingeschoten. Ook kun je van tevoren instellen hoe diep de naald prikt. Bij handmatig prikken kan dat lastig zijn. Oftewel je zet het apparaatje op de zijkant van de penis, op een knopje drukken en korte tijd later is de vloeistof zonder noemenswaardige pijn ingespoten. Op het apparaatje is goed te volgen hoe snel het zich leegt. Gelukkig kan er nu via een Nederlands bedrijf de Autoject 2 en de bijbehorende spuitjes worden gekocht.

D.B. arts te U. (naam bekend bij PKS)

P.s. Wellicht ten overvloede: er is hier geen sprake van belangenverstrengeling of geldelijk gewin van de schrijver