Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

GlucoSafe VOORDEEEL Testpakket - 100 teststrips & 100 lancetten

€ 29,95

✓Bespaar op uw bloedglucose teststrips en lancetten van GlucoDr/Safe
✓100 teststrips
✓100 lancetten

✓Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis
✓Gratis verzending

Beschikbaar
Omschrijving

Bloedglucose teststrips voor de GlucoSafe bloedsuikermeter

U heeft teststrips nodig om bloedglucose te meten. Voor elke meting dient u een nieuwe teststrip te gebruiken. Iedere bloedglucosemeter is alleen te gebruiken met de bijbehorende teststrip. Deze teststrips zijn geschikt voor de GlucoSafe bloedglucosemeters. Deze teststrips om uw bloedglucose te meten zijn uiterst betrouwbaar vanwege het chemisch reactie systeem van de electroden. Na een prik met een lancet dient u een druppel bloed af te vegen aan deze teststrip zodat uw bloedsuiker gemeten kan worden.

Teststrips van GlucoDR

Dit zijn de bloedglucose teststrips van GlucoDR. Deze teststrips dient u in de bloedsuikermeter te doen wanneer u uw bloedsuiker wil testen. Deze bloedglucose teststrips van GlucoDR zijn verpakt in 2 buisjes die elk 25 teststrips bevatten. Na het openen van de verpakking zijn de teststrips nog 6 maanden te gebruiken om een volledig betrouwbare uitslag van de bloedglucosetest te behouden.

GlucoDr lancetten

Voor het meten van uw bloedglucose heeft u lancetten nodig. Een lancet is het naaldje die in een bloedglucosepen wordt gestopt om een bloedmonster te krijgen. Deze lancet is universeel en past op de meeste gangbare prikpennen om het bloedglucose te meten. Lancetten hebben verschillende diktes, dit wordt aangegeven met een G. Hoe hoger de G is hoe dunner de naald is en hoe kleiner het bloedmonster zou zijn. Na het gebruik van de naald om dient deze weggegooid te worden, een naald is dus maar één keer te gebruiken. De lancet is maar eenmalig te gebruiken omdat na de prik de punt minder scherp is en bij de volgende prikbeurt een wondje kan veroorzaken. Hiernaast is na gebruik de naald ook niet meer steriel, dus om infecties te voorkomen dient de naald ook weggegooid te worden.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)8719327355725
Producttypeteststrips
Prijs (excl. BTW)€ 27,48
Prijs (incl. BTW)€ 29,95
BTW€ 2,47
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.