Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
(0)

Let op: niet beschikbaar om te bestellen via de webshop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag.

  • Uit voorraad leverbaar
  • Verkrijgbaar vanaf €0,80
  • UN3291 gekeurd.
  • Beschikbaar van 0,2 liter tot en met 9 liter
  • Verschillende vormen
  • Tijdelijke en permanente sluiting

Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk om naalden veilig op te bergen, hiervoor zijn speciale naaldencontainers ontworpen. Ook wanneer u een veilig naaldsysteem gebruikt bent u verplicht om deze in een daarvoor bestemde naaldcontainer af te voeren.

Breed assortiment naaldencontainers

Wij leveren een breed assortiment naaldencontainers die allemaal UN3291 zijn gekeurd. Om aan de verschillende wensen van de klanten te voldoen hebben we verschillende modellen met verschillende sluitsystemen. De naaldcontainers zijn geschikt voor het inzamelen van spuiten, naalden, scalpels, canules etc. De maten lopen uiteen van 0,2 liter tot en met 9 liter en hebben verschillende vormen zoals rond en rechthoekig.

Veilige naaldencontainers

Alle naaldencontainers die wij leveren beschikken over zowel een permanente als een tijdelijke sluiting. U kunt de container dus sluiten om hem de volgende keer weer open te krijgen maar ook definitief sluiten, dan gaat hij met geen mogelijkheid meer open. De naaldencontainers zijn punctiebestendig en lek bestendig in verticale toestand. Wanneer de container niet afgesloten is en omgestoten wordt zullen de naalden er dus niet zomaar uit vallen.

Gepersonaliseerde naaldencontainer

Het is mogelijk om de naaldencontainer te personaliseren naar een gewenst design. Zo kan u een naaldencontainer inzetten als promotiemiddel voor uw onderneming. In overleg zijn er vele mogelijkheden dus schroom niet om contact op te nemen met ons om uw ideeën voor te leggen.

Neem contact met ons op
Bent u enthousiast geworden over onze naaldencontainers? Neem contact met ons op en vraag gratis samples aan zodat u samen met uw collega’s kan ervaren of onze naaldencontainers de oplossing zijn voor uw bedrijf.

Mail ons op: Info@flynther.nl

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

ProducttypeMedisch afval
Categorieën Medisch afval
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.