Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Winkelmand

€ 18,95
Beschikbaar
(0)

Unistik Normal  (100 stuks)

Zeer eenvoudig in gebruik: draai en druk!
Veilig naaldsysteem
 Pijngevoel wordt gemaskeerd door puntjes
 Voor eenmalig gebruik door vergrendelingsindicator

Deze Unistick Normal lancet is een van de unistik 3 serie lancetten. Deze lancetten zijn ontwikkeld om een bloedafname zo comfortabel en pijnloos mogelijk te maken voor de patiënt. De lancetten van deze serie zijn eenvoudig te gebruiken voor zowel de professional als voor de particulier. Aan de zijkant van de lancet zit een activeringsknop, hierdoor wordt er geen extra druk gezet wanneer er geprikt wordt. Met dit lancet is het mogelijk om precies te bepalen waar en wanneer u het lancet activeert. Na het activeren trekt de naald zich direct terug uit het lichaam en schiet terug het lancet in. Alle Unistik 3 lancetten voldoen aan de eisen die aan een veilig naaldsysteem worden gesteld.

De millimeters bij de verpakking is de prikdiepte en de G staat voor gauge, hoe hoger het gauge getal hoe dunner de naald.

Voor professioneel gebruik
Het is verplicht voor zorgmedewerkers in Nederland om te werken met veilige naalden. De veilige naalden zijn voorzien van een systeem dat ernstige infectieziekten voorkomt. Dit komt omdat het simpelweg niet meer mogelijk is dat een zorgmedewerker zichzelf prikt vóór of na dat de patiënt is geprikt.

 

Vooral bij de spoedeisende hulp, ziekenhuizen en de GGD vinden veel prikincidenten plaats. Met name de incidenten die gebeuren bij dragers van hepatitis B, C en hiv zijn gevaarlijk omdat hier de kans dat een ziekte wordt overgedragen enorm is. De meeste prikincidenten vinden plaats tijdens de zogenaamde ‘opruimfase’, dit is verleden tijd met een veilige naalden. Om de veiligheid en welzijn van uw medewerkers te garanderen bieden wij deze veilige naalden aan. 

 

ProducttypeVeiligheidslancetten
Categorieën Veiligheidslancetten
Prijs (excl. btw)€ 15,66
Prijs (incl. btw)€ 18,95
BTW hoog (21%)€ 3,29
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Aanbevolen producten