Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

€ 39,95
Voorraad voldoende. Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis!
(0)

✓ Reduceert prikincidenten
✓ Creëert een veilige werkomgeving
✓ Vermindert personeelsuitval
✓ Vermindert het risico op infecties
✓ Gemakkelijk injecteren
✓ 100 stuks - 8mm (30G)

Wat is de Ateria SafeControl?

De Ateria SafeControl is een veiligheidspennaald waarmee insuline toegediend kan worden. Owen Mumford is de producent van deze naald die ontwikkeld is met 204 zorgverleners. Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van deze pennaald was dat deze bescherming en controle moet bieden. Deze naald met veilig naaldsysteem is compatibel met alle bekende insuline pennen.

Voordelen van deze veiligheidspennaald

Naast het feit dat het simpelweg verplicht is voor zorgmedewerkers om gebruik te maken van een naald met veilig naaldsysteem zijn er nog meer redenen om hiermee te werken. Met de Ateria SafeControl heeft de zorgverlener maximale controle tijdens het geven van insuline. De naald is zichtbaar zodat er te zien is wanneer de insuline wordt afgegeven. Vroegtijdige activatie is verleden tijd, het bloedsuikerniveau van de patiënt zal betrouwbaard gereguleerd worden.

Hoe werkt de Ateria SafeControl?

De naalden zijn voorzien van een beschermkap met aan de andere kant een zegel. Nadat de zegel eraf gehaald is kan de pennaald met een draaibeweging op de insulinepen bevestigd worden. Wanneer de groene dop eraf gehaald is kan de insuline geïnjecteerd worden.

Na de injectie kan met één simpele duimbeweging de bescherm dop over de naald geplaatst worden. De naald is nu bedekt, het is niet mogelijk meer om geprikt te worden door deze pennaald. Prikincidenten zijn hiermee verleden tijd geworden.

Unieke productcode (UPC)5016189204615
ProducttypePennaalden
Categorieën Pennaalden
Prijs (excl. btw)€ 36,65
Prijs (incl. btw)€ 39,95
BTW laag (9%)€ 3,30
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.