Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Bloedglucose meten, welke bloedglucosemeter heb ik nodig?

Wanneer u het bloedglucosegehalte in uw bloed moet meten heeft u een bloedglucosemeter nodig met bijpassende teststrips. Er zijn veel verschillende bloedglucosemeters en teststrips op de markt, het is lastig voor u een keuze te maken wat nu daadwerkelijk de beste voor u is. Het kan zijn dat u meerdere malen per dag uw bloedsuiker moet meten, het is daarom belangrijk dat u een bloedglucose meter heeft die past bij uw persoonlijke situatie. Hiernaast is het belangrijk dat de glucosemeter betrouwbaar is om gezondheidsproblemen te voorkomen bij diabetespatiënten.

Welke bloedglucosemeter is voor u nu de beste?

Omdat het aanbod voor bloedglucosemeters groot en hierdoor onoverzichtelijke is hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de bloedglucosemeters die wij aanbieden. Hierdoor hoeft u geen onderzoek te doen en heeft u alle benodigde informatie overzichtelijk op 1 pagina.

Bloedsuiker prikken apparaat
9200000087756852_Image_Smart.width-1140.jpg

Bloedglucosemeter VIVACHEK INO vs VIVACHEK INO SMART

Eenvoudige bediening en betrouwbaar! In een recente enquête zeiden 9 op de 10 gebruikers dat de VivaChek Ino-bloedglucosemeter zeer gebruiksvriendelijk was.

De bloedglucosemeters van VIVACHEK zijn zeer goede bloedglucose meters. Inmiddels zijn er al heel veel diabetespatiënten die gebruik maken van deze bloedsuikermeter. Wanneer u aan het zoeken bent naar een bloedglucosemeter zijn de VIVACHEK INO & VIVACHEK INO SMART dus echt een aanrader.

Het verschil tussen de VIVACHEK INO en de VIVACHEK INO SMART is dat de SMART gekoppeld kan worden met een glucowell app. De app geeft veranderingen in voeding, medicatie, activiteiten en bloedglucose overzichtelijk weer. De app maakt het monitoren van bloedglucose gemakkelijk op een smartphone. Hiernaast is de VIVACHEK INO SMART niet voorzien van een batterij maar van een accu, deze dient dus opgeladen te worden.

Koop hier de VIVACHEK INO

Koop hier de VIVACHEK INO SMART

Teststrips kopen

Om uw bloedglucose te meten heeft u teststrips en lancetten nodig. Welke teststrips u nodig heeft is afhankelijk van de bloedglucosemeter die u gebruikt. De VIVACHEK INO en de VIVACHEK INO SMART hebben beide dezelfde teststrips nodig. Deze teststrips zijn voorzien van 8 elektronen waardoor de uitslag betrouwbaar is.

Koop hier de bijbehorende teststrips van VIVACHEK