national-cancer-institute-BxXgTQEw1M4-unsplash

Over ons

Al 8 jaar dé leverancier van de beste medische verbruiksartikelen

Flynther is 8 jaar geleden opgericht. De doelstelling van Flynther is om de beste verbruiksartikelen die in de zorg worden gebruikt te leveren tegen de beste prijs. Om ons hierin te onderscheiden hebben we een beperkt assortiment en kopen we altijd direct in bij de fabrikant. Hierdoor kunnen we de beste producten voor de beste prijs aanbieden en kunnen we ons doel behalen.

brooke-lark-1Rm9GLHV0UA-unsplash

Het begin van Flynther


We zijn begonnen met het leveren van naaldencontainers, onze eerste klanten waren dan ook afvalinzamelaars. Deze klanten hebben emballage uitgezet op hun beurt bij hun klanten. Door te werken met een beperkt assortiment en in te kopen bij de fabrikant konden wij de gewenste strategie realiseren. Bij Flynther is de prijs altijd goed en weten we alles over de producten die wij leveren. Met deze insteek zijn wij Flynther begonnen en nu 8 jaar later is dit nog altijd hetzelfde.

Na de verpakkingen is de aandacht verlegd naar de producten die na gebruik in de naaldencontainers gaan. Zo zijn we distributeur geworden van Owen Mumford een Engels bedrijf dat o.a. de unistik veiligheidslancetten en insuline pennaalden maakt.

Na de lancetten en pennaalden zijn we bloed glucose meters en test strips van VivaChek gaan leveren. Op die manier hebben we een compleet assortiment op kunnen bouwen in de diabetes markt. Ook hier geldt dat alle producten bij de fabriek worden ingekocht. Flynther levert hoge kwaliteit voor de beste prijs.

In augustus 2018 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand in Dronten. Vanaf deze locatie kunnen we de komende jaren verder groeien. In dit nieuwe pand hebben we een ruim kantoor en een modern magazijn. Wij hebben de beschikking over twee laadkuilen, en ruim voldoende magazijn ruimte.

Met een beperkt assortiment die wel volledig is bieden wij een meerwaarde voor onze klanten. Onze relatie met onze leveranciers is goed waardoor wij een goede prijs kunnen bieden.

Meer informatie

Onze Klanten:

sebastian-herrmann-NbtIDoFKGO8-unsplash

Onze klanten zijn 100% tevreden op Bol.com

Via ons account op Bol.com hebben we de afgelopen jaren al zo’n 10.000 bestellingen verzonden aan particulieren. Dit zijn met name de Vivachek strips en meters die particulieren aanschaffen. Sinds het begin van 2019 hebben we ook een eigen nieuwe webshop www.2chek.nl. Via deze nieuwe webshop gaan we het komende jaar flink aan de weg timmeren. Hierdoor kan ook de particulier die zijn diabeteshulpmaterialen niet vergoed krijgt van de verzekeraar tegen een zo gunstig mogelijk prijs producten in huis krijgen.

Meer informatie

Wie zijn onze klanten?

louis-reed-pwcKF7L4-no-unsplash

Zakelijk:

Klanten van Flynther zijn voor de verpakkingen alle grote afvalinzamelaars in Nederland. Hiernaast zijn zorginstellingen, laboratoria, apotheek ketens en ziekenhuizen ook grote afnemers van onze oplossingen voor het medisch afval.

De medische producten zoals ons assortiment voor behandeling van diabetes worden geleverd aan alle grote distributeurs en apotheek ketens, maar ook hier leveren we direct aan trombosediensten, ziekenhuizen, laboratoria en verzorgingshuizen. Wij leveren ook aan non-gouvernementele organisaties. Inmiddels leveren wij niet meer alleen producten in Nederland maar zijn wij internationaal actief. We hebben o.a. klanten in Griekenland, Frankrijk en Italië.

Meer informatie
luis-villasmil-4V8uMZx8FYA-unsplash

Particulier:

Niet alleen bedrijven hebben wij als klant maar ook particulieren. Om diabetespatienten het beste van dienst te zijn hebben wij de website 2chek.nl ingericht. Hier kunnen diabetespatienten niet alleen producten bestellen maar ook alle informatie over diabetes vinden. Zo proberen wij een steentje bij te dragen om de behandeling van diabetes gemakkelijker te maken.

Meer informatie