Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
(0)

Let op: niet beschikbaar om te bestellen via de webshop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag.

  • Uit voorraad leverbaar
  • Boxen al verkrijgbaar vanaf €2,50
  • UN3291 gekeurd.
  • Gemaakt van zeer sterke materialen

Flynther heeft een breed assortiment containers om medisch afval veilig op te bergen. Deze containers nemen wij rechtstreeks van de fabrikant af waardoor wij een scherpe prijs kunnen aanbieden. Naast de scherpe prijs kunnen wij de meeste modellen direct uit voorraad leveren. In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, inmiddels nemen vele klanten onze containers voor medisch afval af. Onze klanten zijn o.a. apotheken, afval inzamelaars, verzorging- en ziekenhuizen en laboratoria.

Opberg/transport containers
Voor het transporteren van naaldencontainers bestaan speciale transportboxen. Dit kan met een stevige kunststof opberg box of een kartonnen doos met een plastic binnenzak die afgesloten kan worden met een meegeleverde tie-wrap. De bodem van de kartonnen doos is gemaakt van stevig plastic, dit om de veiligheid tijdens het transporteren te garanderen. Ook wanneer u een container gebruikt voor het opbergen van medisch afval voldoen onze containers aan de wet- en regelgeving.

Neem contact met ons op
Bent u enthousiast geworden over onze oplossingen voor medisch afval? Neem contact met ons op en vraag gratis samples aan zodat u samen met uw collega’s kan ervaren of onze naaldencontainers de oplossing zijn voor uw bedrijf.

Mail ons: Info@flynther.nl

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

ProducttypeMedisch afval
Categorieën Medisch afval
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.