Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Flynther biedt producten aan die gebruikt worden door zorgmedewerkers bij het behandelen van diabetespatiënten. Wij werken samen met Owen Mumford, dé internationale marktleider in het produceren en ontwerpen van medische hulpmiddelen. Zo bieden wij veiligheidslancetten en pennaalden aan die zijn ontworpen om het comfort voor zowel de patiënt als de zorgmedewerker te verbeteren.

Het is sinds een aantal jaren verplicht voor zorgmedewerkers om te werken met een veilig naaldsysteem. Hierom zijn wij blij dat we naast de (Unistik) veiligheidslancetten nu ook de Ateria SafeControl (Veiligheidspennaald) aan kunnen bieden aan u als zorginstelling.

Om alle benodigdheden van bloedmeten met een one-stop-shop te hebben bieden wij ook bloedglucosemeters aan. Alle bloedglucosemeters in ons assortiment zijn ISO 15197:2015 gekeurd.

Ateria SafeControl

Wat is de AteriaSafeContol?

Met de AteraSafeControl wordt veiligheid voor uw medewerker gewaarborgd. Omdat de naald zichtbaar is, maar wel afgeschermd heeft de zorgmedewerker 100% controle tijdens de injectie. Uit onderzoek is gebleken meer dan 70% van de ondervraagden aangeven dat pennaalden wel eens te vroeg activeren, dat is met de ateriaSafeControl verleden tijd. Het nadeel van een te vroeg geactiveerde pennaald is dat het onzeker is of de volledige dosis insuline afgegeven is.

De Ateria SafeControl zal beschikbaar zijn in 8mm en 5mm.

Voor meer informatie over ons assortiment kunt u contact opnemen met Gidon Dorgelo - info@flynther.nl