Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Groothandel medische producten

Flynther Medical levert al jaren diabetes-producten aan bedrijven en zorginstellingen. Voorheen alleen in Nederland maar inmiddels hebben wij klanten in heel Europa. Producten die wij distribueren zijn onder andere bloedglucose meters, test strips en lancetten. Hiermee zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van diabetes.

Ontdek de nieuwste veiligheidspennaald die voor u en de patiëntAteria SafeControl veel voordelen biedt.

663566fe-fca1-4b9e-b0b4-b132c4e0df18_400.jpg
Medisch afval naalden

Veiligheidslancetten

Wij zijn in Nederland de distributeur van Owen Mumford. Dit Engelse bedrijf produceert onder andere de unistik veiligheidslancetten. Deze unistik veiligeidslancetten zijn er in verschillende maten. De unistik veiligheids lancetten worden o.a. gebruikt door diabetes verpleegkundigen, trombosediensten en laboratoria.

Bekijk ons gehele aanbod op onze webshop: Gehele aanbod Flynther Medical

Gevaarlijk afval

Flynther brengt ook innovaties en producten op de markt voor het veilig verpakken, opslaan en transporteren van gevaarlijk afval van ziekenhuizen, laboratoria en medische instellingen. Dit zijn naaldencontainers, maar ook boxen voor het inzamelen van volle naaldencontainers en oude medicijnen. Doordat we een ruim magazijn hebben kunnen we al onze producten uit voorraad leveren.

Meer weten over onze oplossingen voor gevaarlijk afval? Bekijk de volgende linkMedisch afval

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op via info@flynther.nl Bekijk onze contactpagina voor meer bedrijfsinformatie contactpagina

Wij helpen u graag dus schroom niet om contact met ons op te nemen.