Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Afvoeren corona testmateriaal

In het begin van de coronapandemie ging er nog veel mis omtrent het veilig afvoeren van corona testmateriaal. Inmiddels doen alle teststraten van de GGD aan de gestelde eisen van het veilig afvoeren van corona testmateriaal. De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) voert constant inspectieronden uit bij alle teststraten om er zeker van te zijn dat het testmateriaal afgevoerd wordt op een verantwoordelijke manier.

De ILT ziet dat er bij de commerciële testlocaties mogelijk nog wel corona testmateriaal afgevoerd wordt bij het verkeerde afval. Wel is de afvoer van het corona testmateriaal dat bij niet infectieus afval afgevoerd wordt al sterk gedaald. De ILT wil nog verbetering zien omtrent het verpakken en het vervoeren van de afgenomen monsters. De inspectie blijft het vervoer van afval en testmateriaal in de gaten houden en voert her inspecties uit.

Corona testmateriaal veilig afvoeren

Flynther is een groothandel en levert al jaren containers voor medisch afval aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, apotheek ketens en laboratoria. Het overgrote deel van de producten leveren we uit voorraad zodat u binnen 1 dag uw bestelling in huis heeft. Ook voor het afvoeren van corona testmateriaal biedt Flynther dé oplossing. Onze containers zijn allemaal UN3291 gekeurd en voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. De maten lopen uiteen van 0,2 liter tot en met 9 liter en hebben verschillende vormen zoals rond en rechthoekig.

Gepersonaliseerde naaldencontainer om corona testmateriaal in af te voeren?

Het is mogelijk om de naaldencontainer te personaliseren naar een gewenst design. Zo kan u een naaldencontainer inzetten als promotiemiddel voor uw corona teststraat. In overleg zijn er vele mogelijkheden dus schroom niet om contact op te nemen met ons om uw ideeën voor te leggen.

Meer informatie over onze oplossingen om corona testmateriaal af te voeren?

Bekijk deze pagina: Meer informatie

Of bekijk deze link voor ons volledige assortiment containers voor corona afval: Afval containers Flynther

Neem contact met ons op

Zoekt u een oplossing om verantwoord corona testmateriaal af te voeren? Neem contact met ons op, we versturen gratis samples zodat u samen met uw collega’s kan bepalen of het product voldoet. Mail ons op het volgende mailadres: Info@flynther.nl

Infectieus afval
Infectieus afval
Naaldencontainer
Infectieus afval