Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Na het gebruik van naalden dient u deze op een veilige manier af te voeren. Naalden moeten eenmalig gebruikt worden en na gebruik apart ingezameld, opgeslagen en verwerkt worden omdat het onder medisch afval valt. Wanneer een naald meerdere keren gebruikt wordt is de naald niet meer steriel en kan beschadigd zijn. Om de prikervaring van de patiënt zo goed mogelijk te laten verlopen en de kans op blauwe plekken te verkleinen moet u dus een naald maar een keer gebruiken.

Wij leveren al jaren boxen om naalden makkelijk op te slaan. Naast naalden zijn onze boxen ook geschikt om spuiten, scalpelmesjes en bloedpipetten makkelijk in op te slaan. Deze boxen om naalden in op te slaan voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en heeft een UN3291 keurmerk. Onze naaldencontainers zijn voorzien van een deksel die zowel tijdelijk of definitief gesloten kan worden.

Bekijk de volgende link voor meer informatie over onze oplossingen om naalden makkelijk op te slaan: Meer informatie

Naaldenbeker
Naaldencontainer

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over onze oplossingen om naalden makkelijk op te slaan? Neem contact met ons op en vraag gratis samples aan zodat u samen met uw collega’s kan ervaren of onze naaldencontainers de oplossing zijn voor uw bedrijf.

Mail ons: Info@flynther.nl

Bel ons: 0321 745992