Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Naaldencontainers voor pedicurepraktijken

Iedereen die met naalden werkt is verplicht om een naaldencontainer te gebruiken. Met een naaldencontainer worden prikincidenten voorkomen. Een prikincident kan grote gevolgen hebben ongeacht of er sprake van infectie is. Om ongelukken op de werkvloer te voorkomen moeten ook pedicurepraktijken gebruik maken van naaldencontainers wanneer ze met naalden of messen werken. Veiligheid is ontzettend belangrijk zowel voor de pedicure als voor de cliënt.

Waarom is het gebruik van een naaldencontainer verplicht?

Wanneer de pedicure gebruik heeft gemaakt van een naald of mesje tijdens de behandeling dient het scherpe voorwerp in een naaldencontainer opbergt te worden. Het bloed wat aan het voorwerp zit kan namelijk infectieus zijn. Denk bijvoorbeeld aan hepatitis B of hiv, wanneer de cliënt drager is van dit virus en de pedicure zich prikt kan de pedicure zichzelf besmetten met het virus.

Naaldenbeker
Naaldencontainer

Naaldencontainers voor pedicurepraktijken kopen?

Flynther is dé groothandel voor naaldencontainers. Wij leveren een breed assortiment naaldencontainers die allemaal UN3291 zijn gekeurd. Om aan de verschillende wensen van de klanten te voldoen hebben we verschillende modellen met verschillende sluit systemen. De naaldcontainers zijn geschikt voor het inzamelen van spuiten, naalden, scalpels, canules etc. De maten lopen uiteen van 0,2 liter tot en met 9 liter en hebben verschillende vormen zoals rond en rechthoekig. De naaldencontainers zijn punctie- en lek bestendig in verticale toestand. Wanneer de container niet afgesloten is en omgestoten wordt zullen de naalden er dus niet zomaar uit vallen.

Heb je vragen over onze naaldencontainers?

Wij vinden het belangrijk om u te ondersteunen, service vormt hét sleutelwoord binnen onze dienstverlening. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Mail ons: Info@flynther.nl

Bel ons: 0321 745992