Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Container medisch afval

U als bedrijf of instelling bent verplicht om medisch afval veilig weg te werpen. Medisch afval is afval dat is ontstaan vanuit geneeskundige handelingen. Bij het vervoeren, opslaan en verwerking hiervan komt wet- en regelgeving kijken. Om te voldoen aan de gestelde eisen bieden wij containers aan speciaal voor medisch afval.

Flynther heeft een breed assortiment containers om medisch afval veilig op te bergen. Deze containers nemen wij rechtstreeks van de fabrikant af waardoor wij een scherpe prijs kunnen aanbieden. Naast de scherpe prijs kunnen wij de meeste modellen direct uit voorraad leveren. In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, inmiddels nemen vele klanten onze containers voor medisch afval af. Onze klanten zijn o.a. apotheken, afval inzamelaars, verzorging- en ziekenhuizen en laboratoria.

Infectieus afval
Infectieus afval

Opberg/transport boxen

Voor het transporteren van naaldencontainers bestaan speciale transportboxen. Dit kan met een stevige kunststof opberg box of een kartonnen doos met een plastic binnenzak die afgesloten kan worden met een meegeleverde tie-wrap. De bodem van de kartonnen doos is gemaakt van stevig plastic, dit om de veiligheid tijdens het transporteren te garanderen.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over onze naaldencontainers en/of transportboxen? Neem contact met ons op en vraag gratis samples aan zodat u samen met uw collega’s kan ervaren of onze naaldencontainers de oplossing zijn voor uw bedrijf.

Mail ons: Info@flynther.nl

Bel ons: 0321 745992