Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Flynther is een jong en ambitieus bedrijf met ervaring. Wij richten ons vooral op het leveren van producten voor het veilig verpakken, opslaan en transporteren van gevaarlijk afval van ziekenhuizen, laboratoria en medische instellingen.

Ons doel is de beste producten en diensten te leveren tegen de beste prijzen zodat onze klanten kosten kunnen besparen.

Onze naaldencontainers zijn UN3291 goedgekeurd. De containers zijn geschikt voor het veilig opruimen van medisch afval zoals: spuiten, naalden, scalpels, lancetten, canules etc.

Enkele kenmerken van onze naaldencontainers:

  • Voorlopige en permanente sluiting
  • De containers zijn punctie bestendig
  • Lek bestending in verticale toestand
  • Voor de containers is een bevestigingssysteem beschikbaar dat universeel is voor alle (behalve de pocket line) modellen
  • Door de vorm zijn de containers ook heel efficiënt stapelbaar in b.v. de VAT4 Medical Waste Container

Naast de plastic naaldencontainers bieden wij ook kartonnen UN gekeurde 50L vaten aan. Deze vaten zijn CO2 neutraal en u kunt hiermee besparen op kosten en het milieu. Naast de producten die we onder onze eigen naam op de markt brengen bieden we ook producten aan van andere fabrikanten. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat de klant bij ons altijd het product kan vinden dat het beste aansluit bij de wensen en behoeften.

Naaldencontainer

Product overzicht van enkele van onze modellen

Afval containers Flynther - Klik deze link om het pdf in te zien

Wij leveren een breed assortiment containers aan voor gevaarlijk afval. Bekijk het pdf hierboven voor een productoverzicht van de vele naaldencontainers modellen uit ons assortiment.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat Flynther voor uw organisatie kan doen of wilt u een overzicht van al onze producten? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Mail ons: Info@flynther.nl

Bel ons: 0321 745992