Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Naaldenbeker kopen?

Wanneer u gebruik maakt van naalden heeft u een naaldenbeker nodig. Dit om gebruikte naalden verantwoordelijk en veilig af te voeren. Voor uzelf is dit veilig evenals voor uw medewerkers en het personeel dat de naalden voor u afvoert. Wij vinden het belangrijk dat de naaldenbekers van goede kwaliteit zijn omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat. Onze producten zijn hierdoor zorgvuldig geselecteerd.

Details naaldenbekers
Alle naaldenbekers in ons assortiment zijn voorzien van een tool waarmee veiligheidskapjes van naalden afgehaald kunnen worden. Hierdoor loopt u geen kans om in uw vingers te prikken wanneer u de beschermdorp van de naald af wil halen. Naast deze tool beschikken alle naaldenbekers over 2 verschillende sluitingen. Een die tijdelijk kan sluiten zodat wanneer u de naaldenbeker ongeluk omstoot de naalden in de beker blijven zitten. Wanneer de naaldenbeker vol is kan deze permanent afgesloten worden. De naaldenbekers zijn zowel lek als punctiebestendig, in horizontale als verticale toestand. Wanneer de naaldenbeker omgestoten wordt zullen de naalden er niet uitvallen door de speciale opening.

Een naaldenbeker met uw eigen logo?
Wij bieden de mogelijkheid aan om een naaldenbeker te personaliseren naar elk gewenste design. Zo wordt een naaldenbeker geen middel om afval verantwoordelijk mee weg te werpen maar ook een promotiemiddel voor de onderneming. In overleg zijn er talloze mogelijkheden, schroom niet om contact op te nemen.

Naaldenbeker

Wij staan u graag te woord!

Bent u enthousiast geworden over onze naaldenbekers? Neem contact met ons op en vraag gratis samples aan zodat u samen met uw collega’s kan ervaren of onze naaldenbekers de oplossing zijn voor uw bedrijf.

Mail ons: Info@flynther.nl
Bel ons: 0321 745992