Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Flynther is een groothandel voor medische disposables. Wij zijn gespecialiseerd in medische disposables met name in de sector voor diabetes maar ook voor andere disposables zoals naaldencontainers bent u bij Flynther aan het juiste adres.

Wij zijn een medische groothandel met een lange termijnvisie en investeren in de relaties met onze stakeholders. Zo streven we om een goede relatie op te bouwen met zowel onze klanten, partners en leveranciers. Hierbij is onze doelstelling om de beste disposables aan te bieden tegen de beste prijs. Wij behalen deze doelstelling door samen te werken met fabrikanten en ons te richten op een select aantal productgroepen. Zo zijn wij een groothandel in medische disposables waar wij trots op zijn.

Medisch afval naalden
663566fe-fca1-4b9e-b0b4-b132c4e0df18_400.jpg

Dé groothandel voor medische disposables

De disposables die wij aanbieden nemen wij rechtstreeks van onze fabrikanten af, waar wij een zeer goede relatie mee hebben. Door deze samenwerkingen behouden onze medische disposables een lage prijs en is er een mogelijkheid van personalisatie van de disposables. Flynther maakt het mogelijk om een naaldencontainer in te zetten als promotiemiddel. Wij zien onze leveranciers als partners van het bedrijf en we houden dan ook nauw contact om de samenwerking goed te laten verlopen voor beide partijen. Om u het beste advies te geven hebben wij ervoor gekozen om een beperkt assortiment te behouden waardoor wij uitgebreide productkennis hebben van al onze medische disposables. Van al onze producten hebben wij een ruime voorraad zodat wij snel kunnen leveren. Zo bieden wij vele voordelen als groothandel voor medische disposables die zorgmedewerkers verdienen.

Ateria SafeControl

Medisch afval

Welke disposables bieden wij aan?

Onze producten zijn onder andere verpakkingsmateriaal voor infectieus afval zoals naaldencontainers, ziekenhuis vaten en boxen voor medisch afval. Onze andere disposables zijn gerelateerd aan diabetes zoals bloedglucose meters, testtrips, lancetten en pennaalden. Inmiddels hebben wij niet alleen klanten meer in Nederland maar ook ver daarbuiten. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ondersteunen om samen tot de beste oplossing te komen. Service vormt dan ook hét sleutelwoord binnen onze dienstverlening.

Op deze manier bouwen wij een bedrijf waar we trots op zijn. Bekijk onze producten in de webshop: Webshop Flynther

Neem contact met Flynther op

Ook met u willen wij graag samenwerken. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Ervaar de voordelen die wij als medische groothandel bieden. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen komen tot een oplossing voor uw bedrijf.

Mail ons:Info@flynther.nl

Contactpagina: Contact Flynther