Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Medische Hulpmiddelen

Wanneer u medisch afval zoals injectienaalden wilt wegwerpen krijgt u te maken met veel verschillende regels. Deze regels zijn er om het risico op verwondingen en het besmettingsgevaar van personen te verlagen. Flynther heeft voor het veilig wegwerpen van medisch afval verschillende oplossingen in het assortiment. In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, inmiddels nemen vele klanten onze afvalcontainers af. Onze klanten zijn apotheken, afval inzamelaars, verzorging- en ziekenhuizen, laboratoria etc. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen dezelfde dag nog verzonden worden.

Groothandel voor medische hulpmiddelen

Flynther Medical, een gedreven en dynamische organisatie met veel ervaring in medische productontwikkeling. Wij leveren al jaren hoog kwalitatieve medische hulpmiddelen aan groothandels en zijn intussen doorgegroeid naar levering in de consumentenmarkt.

Doordat wij direct inkopen bij de fabrieken en lage overheadkosten hebben zijn wij in staat onze producten tegen een lage prijs aan te bieden. Flynther heeft een groot magazijn waardoor wij snel kunnen leveren.

Wie zijn klanten van Flynther?

Wij leveren al jaren kwalitatief uitstekende diabetesproducten aan o.a. zorginstellingen, laboratoria, apotheek ketens en ziekenhuizen. Intussen leveren wij aan klanten binnen en ver buiten Nederland, ook de consumenten bedient Flynther. Ook voor innovatieve producten voor het veilig verpakken, opslaan en transporteren van medisch afval weten veel afnemers ons te vinden.


Wat leveren wij?

Voor vele jaren leveren wij producten voor medisch afval. We hebben een breed assortiment naaldencontainers, chemisch afval boxen en andere oplossing om medisch afval af te voeren. Hiernaast leveren wij een compleet assortiment voor het behandelen van diabetes en het testen van bloedglucose. Inmiddels leveren wij voor vele zorginstellingen producten zoals pennaalden, lancetten en bloedglucosemeters. Deze leveren we aan de patiënt maar ook aan u als zorgmedewerker, daardoor leveren we deze ook met een veiligheidssysteem. Zo worden zorgmedewerkers beschermd tegen prikaccidenten.

Het profiel van Flynther

Flynther opereert lean and mean wat wil zeggen snel, directe communicatie en weinig overhead. Wij hebben onze processen zo samengesteld om van toegevoegde waarde te zijn voor u als klant. Onze kwaliteit waarborgen wij door samen te werken met toonaangevende partners over de hele wereld en door onze processen constant te blijven optimaliseren. We maken geen deel uit van de traditionele zorgketen, maar zijn een exponent van de nieuwe zorgbranche. Als kleine organisatie zijn wij met onze aanpak snel en flexibel om innovaties in de markt te brengen. Flynther denkt mee met de wensen van haar afnemers en investeren in de relatie.