Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Point of care testing

Point-of-care testing is een testmethode die buiten het laboratoria wordt uitgevoerd. In plaats van het testen in een laboratorium wordt de test bijvoorbeeld thuis bij de patiënt uitgevoerd. Bij Point of care testing voert een gediplomeerde verpleegkundige of laborant de test uit. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van point of care testing.

Veilige point of care test
Het is belangrijk dat de thuistest veilig uitgevoerd wordt en betrouwbaar is. Een geselecteerd product voor point of care testing is de unistik. Wij leveren het volledige assortiment unistik lancetten van Owen Mumford. Deze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten en zijn uitermate geschikt voor Point of Care Testig. De veiligheidslancetten van Owen Mumford zijn ontwikkeld om de bloedafname voor bijvoorbeeld het testen van bloedglucose zo comfortabel mogelijk te maken. Deze veiligheidslancet is eenvoudig te gebruiken en neemt vele voordelen met zich mee tijdens de bloedafname ten opzichte van andere lancetten. Alle unistick veiligheidslancetten voldoen aan de eisen die aan een veilig naaldsysteem worden gesteld en geven veel controle tijdens het prikken.

Decentrale laboratoriumdiagnostiek
Wij leveren al vele jaren artikelen voor point of care testing aan instelling waar het personeel een ambulante functie heeft. Bijvoorbeeld aan trombosediensten en aan de thuiszorg. Omdat het veilig naald systeem verplicht is worden de unistik veiligheid lancetten ook gebruikt binnen ziekenhuizen, verpleeghuizen, apotheken en laboratoria, hier leveren wij ook aan binnen Nederland en daarbuiten.


Veilige lancetten

Comfort Zone Technology
Het unieke reliëf van Comfort Zone Technolgy stimuleert de zenuwuiteinden die verantwoordelijk zijn voor contact, druk en textuur, en “verbergt” daardoor het pijngevoel. Dit maakt het prikken veel comfortabeler voor de patiënt.

Zijdelingse Activatie
Unistik 3 stelt de gebruiker in staat om te beslissen over het moment van activatie en de hoeveelheid druk die wordt toegepast. Het ontwerp is comfortabel en eenvoudig in gebruik, waardoor de gebruiker volledige controle en zekerheid heeft bij het prikken.

Kwaliteit
Unistik 3 lancetten worden gefabriceerd door Owen Mumford in Oxford, Groot Brittannië. Het productiebedrijf behoort tot de meest moderne en geavanceerde op dit gebied. De producten worden onderworpen aan strenge testprocedures en strikte normen. Dit maakt Owen Mumford een toonaangevend bedrijf over de gehele wereld.

Neem contact met ons op
Bent u enthousiast geworden over onze veilige lancetten? Schroom niet om contact met ons op te nemen via het volgende mailadres: Mail ons: Info@flynther.nl

Point of care testing

Ons volledige assortiment veilige lancetten