Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Neurotips 100 stuks

€ 9,95

✓40gram scherpte test
✓100 neurotips

✓Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis
Gratis verzending!

Beschikbaar
Omschrijving

De Neurotips

Een van de meest voorkomende klachten die mensen met diabetes ervaren in het hebben van neuropatische klachten. Dit houdt in dat de sensibiliteit verminderd voor bijvoorbeeld temperatuur, pijn en/of vibratie. Behandelingen van deze symptomen zijn vervelend en kunnen prijzig zijn, deze behandelingen zijn te vermijden mits de diagnose tijdig wordt vastgesteld en er actief ingegrepen wordt.

Neurotips voor in de neuropen

In een neuropen worden neurotips geplaatst. De neurotips bepalen nauwkeurig het verminderd gevoel van pijn of warmte in de kleine zenuwbanen. Er is bewezen dat een druk van 40gram bepaald in hoeverre de kleine zenuw sensibiliteit voelt. Deze neurotips geven een constante druk van 40gram op de huid. Neurotips zijn voor eenmalig gebruik en dienen dus na gebruik weggegooid te worden. 

Gebruiksaanwijzing neuropen

Inhoud

- 40gram scherpte test
- 100 neurotips

Owen Mumford

Owen Mumford is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van medische hulpmiddelen. Owen Mumford ontwikkeld baanbrekende medische producten om de behandeling van patiënten te verbeteren. Door ons werk en onze partnerschappen proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren, therapietrouw aan te moedigen en de zorgkosten te verlagen. Kortom een verschil maken in het leven van de mensen die onze producten gebruiken.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)384705405019
ProducttypeNeurotips
Prijs (excl. BTW)€ 9,13
Prijs (incl. BTW)€ 9,95
BTW€ 0,82
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.