Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Winkelmand

DJ-Ranj-Smith-MN2S.png

Dr. Ranj Singh deed live op tv een hiv test

09 feb 2021

Vanmorgen heeft Dr. Ranj Sigh live een hiv test gedaan op de televisie. Hij deed de test met de Simplitude ByMe, dit is een simpele hiv sneltest en geeft een betrouwbaar resultaat.

Lees meer >
Medisch afval naalden

Sharps containers

01 okt 2020

For many years now, we have been supplying sharps containers and packaging material for infectious waste. Watch our new video in which we mention the advantages of our needle containers.

Lees meer >
Ateria SafeControl

Veiligheidspennaald gebruiken

29 sep 2020

Ontdek de volgende generatie veiligheidspennaalden bij ons. Door deze veiligheidspennaald te gebruiken reduceert u het aantal prikincidenten onder zorgmedewerkers. Wij hebben speciaal voor u een video gemaakt.

Lees meer >
Medische container.png

Medische naaldencontainers

24 aug 2020

Wij leveren een breed assortiment aan naaldencontainers. Bekijk ons nieuwe filmpje waarin wij de voordelen van onze naaldencontainers benoemen.

Lees meer >
Flynther x europages

Flynther nu ook aanwezig op Europages!

30 jul 2020

EUROPAGES is een Europees B2N-platform dat in 26 talen beschikbaar is. Drie miljoen bedrijven, hoofdzakelijk producenten, groothandelaars, verdelers en dienstverleners, zijn lid van EUROPAGES. Het bedrijf bereikt elke maand meer dan twee miljoen beslissingsnemers die op zoek zijn naar handelspartners, leveranciers of dienstverleners in Europa en de rest van de wereld.

Lees meer >
DiabetesLiga

Bent u woonachtig in België?

30 jun 2020

Vanaf vandaag worden onze pennaalden en de Tickleflex ook aangeboden door de DiabetesLiga in België. De DiabetesLiga is een onafhankelijke vereniging voor diabetespatiënten en beschikt over meer dan 20.000 leden.

Lees meer >
Diabetes PRO

Artikel Ateria SafeControl in DiabetesPro

18 jun 2020

Hét vakblad voor de diabeteszorgverlener is de DiabetesPro. Dit blad staat vol nieuws, wetenswaardigheden en informatie over diabeteszorg. Wij zijn blij dat wij de afgelopen verschijning met de Arteria SafeControl in het blad mochten staan.

Lees meer >
Hiv-zelftest

Hoera! De simplitude ByMe is vanaf vandaag te koop

12 jun 2020

De Simplitude ByMe is de eerste alles-in-één hiv-zelftest die is ontworpen om uw testervaring gemakkelijker te maken. Met deze snelle diagnostische test kunt u uzelf nauwkeurig testen op HIV.

Lees meer >
Untitled-1.png

Maak spuiten makkelijker met de TickleFlex

20 apr 2020

Een goed artikel over de TickleFlex.

Lees meer >
Arteria.png

De Ateria SafeControl staat per April in de Z-index

07 apr 2020

De Ateria SafeControl staat per April in de Z-index;

Lees meer >