Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Wanneer u medisch afval zoals injectienaalden wil wegwerpen krijgt u te maken met veel verschillende regels. Deze regels zijn er om het risico op verwondingen en het besmettingsgevaar van personen te verlagen. Flynther heeft voor het veilig wegwerpen van medisch afval verschillende oplossingen in het assortiment. In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, inmiddels nemen vele klanten onze afvalcontainers af. Onze klanten zijn apotheken, afval inzamelaars, verzorging- en ziekenhuizen, laboratoria etc. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen dezelfde dag nog verzonden worden.

Naaldencontainer

De medische naaldcontainers zijn geschikt voor het inzamelen van spuiten, naalden, scalpels, canules etc. De maten lopen uiteen van 0,2 liter tot en met 9 liter en hebben verschillende vormen zoals rond en rechthoekig.

  • Permanente en tijdelijke sluiting
  • Punctie en lek bestendig
  • Gemaakt van sterk materiaal

Het is mogelijk om de medische naaldencontainers te personaliseren naar een gewenst design. Zo kan u een naaldencontainer inzetten als promotiemiddel voor uw onderneming.

Medisch afval afvoeren

Naast naaldencontainers bieden wij ook andere producten aan om gevaarlijk afval af te voeren. Bekijk de volgende link om meer te weten te komen over onze oplossingen voor gevaarlijk afval: Medisch afval

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over onze naaldencontainers? Neem contact met ons op en vraag gratis samples aan zodat u samen met uw collega’s kan ervaren of onze naaldencontainers de oplossing zijn voor uw bedrijf. Wij zijn te bereiken via het volgende mailadres info@flynther.nl