Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Flynther is aanwezig op het Alpha Omega Congres

Wij zijn ontzettend blij dat wij weer fysiek aanwezig kunnen zijn op een Congres. Vóór het coronavirus spraken wij met u tijdens congressen, beurzen en andere bijeenkomsten. Wij hebben het contact met u als klant gemist en hopen u te kunnen spreken tijdens het Alpha Omega Congres.

Het Alpha Omega Congres vindt plaats op 18 november 2021, Flynther zal daar aanwezig zijn met een stand. Wij hopen u te mogen verwelkomen bij onze stand, tot ziens.

Wat is het Alpha Omega Congres?

Het leven met diabetes is niet altijd eenvoudig. Het dagelijks leven van mensen met diabetes, zowel type 1 als type 2, wordt door vele factoren beïnvloed. In deze 13e editie van het succesvolle Alpha Omega Congres bieden wij nieuwe informatie en tools rond de diagnostiek, behandeling en persoonlijke begeleiding van mensen met diabetes.

In het ochtendprogramma is er vooral aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de kunstmatige alvleesklier en de diagnostiek en behandeling van diabetes in de zwangerschap.

Het middagprogramma is vooral op de dagelijkse praktijk gericht, waaronder voetzorg, peri-operatieve begeleiding, en medicamenteuze behandeling. Ook besteden we in workshops aandacht aan behandeling van diabetes, specifiek vanuit het perspectief van de mens met diabetes.

alpha-omega-congres-2021.original.format-webp