Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Meer gemak voor ANDROSKAT gebruikers

Impotentie komt vaak voor bij mannen. Wij spreken van impotentie of een erectiestoornis als het voor een man niet mogelijk is om een erectie te krijgen of als er verslapping optreedt. Een erectiestoornis kan meerdere oorzaken hebben, psychische spanningen kunnen een rol spelen maar ook een slechte bloedinstroom of beschadiging van de zenuwen kan een erectiestoornis/impotentie tot gevolg hebben.

Androskat als medicijn

Wij begrijpen dat impotentie vervelende gevolgen heeft en zijn dan ook blij dat er een medicijn ontworpen is om impotentie tegen te gaan. Er bestaan tabletten en vacuümpompen om een erectie op te wekken maar dit helpt niet altijd voldoende. De Androskat is een goed alternatief en kan u van uw erectiestoornis afhelpen.

Hoe werkt de Androskat?

De werkzame bestanddelen van Androskat zorgen voor een verwijding van de bloedvaten en een verslapping van de spieren in het zwellichaam van de penis. Hierdoor stroomt er meer bloed in het zwellichaam, waardoor er een erectie kan ontstaan. De middelen in de Androskat (fentolamine en papaverine) werken vrijwel direct, binnen 15 minuten is de werking maximaal. De Androskat kan worden aangewend bij erectiestoornissen en wordt in de penis geïnjecteerd. Hiermee is de Androskat een goed medicijn om erectiestoornissen tegen te gaan. De androskat is te verkrijgen bij de huisarts en apotheek.

Let op: ga voor het gebruik van de Androskat in gesprek met uw uroloog en houdt u strikt aan bijsluiter/gebruiksaanwijzing.

Androskat_hulpmiddel_01.original.format-webp
Androskat_hulpmiddel_02.original.format-webp

Autoject 2 insulinepen

✓Makkelijker om medicatie met een injectiespuit toe te …

Ga naar product