Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Twee nieuwe partners in België

De ByMe hiv zelftest nu ook fysiek verkrijgbaar in België

Wij zijn super blij om te vermelden dat onze snelle hiv test nu ook fysiek te koop is in België. Naast al een aantal online kanalen waarbij jij de ByMe hiv sneltest al kon kopen in België kan je nu ook de ByMe kopen in verschillende apotheken in België.

Het gaat hierbij om meer dan 1.000 apotheken van Cerp en 3.800 apotheken van Belmedis. Hierbij zijn de Cerp apotheken voornamelijk te vinden in Wallonie en de apotheken van Belmedis in Vlaanderen.

Wij merken dat er steeds meer vraag is naar de ByMe hiv sneltest en zo ook de fysieke verkooppunten. Ook het aantal fysieke én online verkooppunten van de ByMe in Nederland is hard aan het stijgen.

Waarom de Simplitude ByMe?

De Simplitude ByMe is ontwikkeld om voor u de testervaring voor hiv gemakkelijker te maken. Dit kan gemakkelijk omdat u hetzelfde apparaat gebruikt om in uw vinger te prikken, het bloedmonster toe te voegen en de daadwerkelijke test uit te voeren. Omdat u deze test geheel zelf kan doen blijft u anoniem en kan u geheel zelf beslissen waar en wanneer u de test uit wil voeren. De Simplitude Byme is een snelle hiv-test, binnen 15 minuten kan u het testresultaat al aflezen. Ondanks dat dit geen laboratoriumtest is, is deze test 99,6% nauwkeurig en dus wél betrouwbaar.

Hoe werkt de Simplitude ByMe hiv-test?

De hiv-test bestaat uit een papieren teststrip in een kunststof cassette. De hiv-test wordt uitgevoerd door een kleine druppel bloed op te teststrip aan te brengen, gevolgd door enkele druppels testvloeistof (verdunningsmiddel). Wanneer de test is voltooid, kunnen er twee streepjes op de papieren strip verschijnen. Eén zichtbaar controlestreepje betekent dat het verdunningsmiddel op de juiste plek is aangebracht en dat de test correct werkt. Het teststreepje wordt alleen zichtbaar als het aangebrachte monster antistoffen tegen hiv bevat, een positieve test.

De voordelen van onze hiv-test:

  • Bekijk uw hiv-zelftestresultaat in slechts 15 minuten
  • Alles-in-één hiv-zelftest met een betrouwbare uitslag
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt