Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

De Ateria SafeControl

Dé nieuwe veiligheidspennaald die zorgverleners en patiënten beschermt bij het injecteren van insuline. Het aantal zorgmedewerkers dat eens te maken heeft gehad met een prikincident is enorm hoog. Door deze veiligheidspennaald te gebruiken wordt de veiligheid van de zorgmedewerker verzekerd en prikincidenten geminimaliseerd. Ook voor de patiënt is de Ateria SafeControl een oplossing voor het toedienen van insuline. Het toedienen van de volledige dosis insuline wordt namelijk verzekerd doordat de naald niet vroegtijdig geactiveerd wordt. Om de risico’s en gevolgen van prikincidenten te verminderen is het dus verstandig om een veiligheidspennaald te gebruiken. Ontdek de volgende generatie veiligheidspennaalden bij Flynther.

De veiligheidspennaald gebruiken

Bij het gebruik van passieve pennaalden komen een aantal gebreken kijken namelijk:

  • Gebrekkig zicht op de naald
  • Beperkte controle tijdens het injectie proces
  • Prematuur afgaan van het injectiesysteem
  • Pijn en blauwe plekken door het onnodig hard drukken om het mechanisme te activeren.

Op al deze bovenstaande punten biedt de Ateria SafeControl een oplossing voor. Wij vinden veilig werken belangrijk, net als het geven van de volledige dosis insuline. Ook is het voorkomen van hematomen /blauwe plekken vinden wij een belangrijk om te voorkomen bij een patiënt.

Veiligheidspennaald gebruiken

Wereldwijd heeft tot 69% van de zorgmedewerkers op enig moment in hun loopbaan prikaccidenten gehad. De effecten hiervan kunnen zowel fysiek als psychologisch zijn, hier willen wij graag verandering in brengen. Bekijk onze instructievideo hoe gemakkelijk deze veiligheidspennaald in gebruik is.

Bekijk onze pagina voor meer informatie over de Ateria SafeControl: Ateria SafeControl
Schaf direct een veilige pennaald aan in onze webshop: Webshop veilige pennaald

Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij geven u graag advies over onze veilige naalden voor uw onderneming. Wij zijn te bereiken via het volgende mailadres info@flynther.nl