Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Zero Waste Foundation

ZeroWaste!foundation is in 2016 opgericht als platform voor wereldwijde leiders en hun organisaties om de transitie naar duurzaam ondernemen en de circulaire economie te versnellen. Wij bieden leiders de juiste connecties, wn leren om met behulp van best practices en beschikbare mogelijkheden meetbare doelen te bereiken.

ZeroWaste!foundation is meer dan alleen maar een duurzaam initiatief. ZeroWaste!foundation is een platform met een netwerk van vakkundige experts met praktische ervaring in het veld en niet alleen in theorie.

Onze doelen zijn kennisuitwisseling, kennisontwikkeling en samenwerking. Onze activiteiten bestaan uit het verstrekken van praktische informatie, presentaties, beurzen, symposia, expertmeetings en excursies aan bedrijven en organisaties die werken aan een circulaire economie. Ondersteuning van circulaire start-ups en scale-ups vormt daarbij een belangrijk onderdeel.

ZeroWaste!foundation is een non-profit organisatie en zet als adviesbureau kennis en experts in bij de ontwikkeling en uitvoering van concrete projecten tegen scherpe tarieven zonder winstoogmerk.

Flynther is al jaren lang een trotse sponsor van de zero waste foundation.