Medical Box

Flynther heeft zich gespecialiseerd in het leveren van verpakkingen voor infectieus afval. Het bedrijf biedt totaal oplossingen voor ziekenhuizen, maar ook voor huisartsen, apotheken, verzorgingshuizen, dierenartsen en andere instellingen die te maken hebben met dit afval.

Het assortiment bestaat uit naaldencontainers, kartonnen verpakkingen, de Medical Box en de Pool in Box. Alle producten zijn UN3291 gekeurd. Doordat het bedrijf zich heeft gespecialiseerd heeft het de kennis en de producten om de juiste oplossing te bieden aan de klant.

Door nauw samen te werken met verschillende fabrikanten kunnen wij de producten aan passen aan de wensen van de klant.

Sinds begin midden 2014 leveren wij de Medical Box en de Pool in Box. Deze producten zijn in 80% van de gevallen te gebruiken als alternatief voor de bekende blauwe vaten. De Medical Box is gemaakt van 100% geribbeld polypropyleen, de Pool in Box heeft een bodem van polypropyleen en is verder gemaakt van karton. Beide producten zijn uniek en wij zijn enthousiast dat we dat deze nieuwe producten in de Benelux op de markt kunnen brengen. Beide producten zijn zo’n 50% voordeliger dan de blauwe vaten, ze zijn minder belastend voor het milieu en doordat ze vouwbaar zijn gaan er veel meer op een pallet. De producten hebben standaard een Nederlands en Franstalige bedrukking. Inmiddels leveren we de producten aan verschillende afvalverwerkers die de producten uit zetten bij hun klanten. Dit zijn o.a. ziekenhuizen bijvoorbeeld het AMC, en apotheken (Service Apotheek).

Naast bovenstaande innovatieve producten kunnen wij ook de UN gekeurde kartonnen verpakking leveren. Dit product is bedrukt in het Nederland en Frans en is gelijkwaardig aan het huidige aanbod in de markt, maar een stuk gunstiger geprijsd.

Alle producten kunnen met klant specifieke bedrukking geleverd en in verschillende kleuren geleverd worden.

Flynther heeft zich tot doel gestelde om producten van de hoogste kwaliteit te leveren voor de beste prijs. In deze folder vindt u meer afbeeldingen en informatie  Folder verpakkingen

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen beteken neem dan contact met ons op via [email protected] of via telefoonnummer 010-7640818.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.