Over ons

In 2010 zijn we begonnen met het leveren van naaldencontainers voor het veilig verpakken, opslaan en transporteren van gevaarlijk afval van ziekenhuizen, laboratoria en medische instellingen. Inmiddels hebben we met de Medical Box en de Pool in Box innovatieve producten toe kunnen voegen aan ons assortiment. Onze klanten voor deze producten zijn naast de zorginstellingen ook de afvalverwerkers met wie we nauw samenwerken.

Sinds het begin van 2013 is Flynther de distributeur van Owen Mumford producten in Nederland. Owen Mumford is een vooraanstaand Engels bedrijf dat producten maakt die een link hebben met diabetes. Hierbij kunt u denken aan lancetten, pennaalden, en insuline pennen. Om ons assortiment op dit gebied compleet te maken leveren we nu ook de Vivachek bloedglucose meter en strips. Dit product biedt hoge kwaliteit (ISO 15197:2013 gecertificeerd) tegen de beste prijs. Sinds eind 2014 zijn we via Bol.com en onze eigen webshop ook direct aan de consument gaan leveren.

Specialisten

Doordat Flynther zich richt op een beperkt assortiment heeft het ook uitgebreide kennis van de gepresenteerde productgroepen. Door specialisatie kennen wij de markt en worden wij continu op de hoogte gehouden van veranderingen op het gebied van regelgeving.

We bieden onze producten tegen de beste prijzen. Dat doen wij voor zowel grote als kleine afnames. Wij houden voorraad aan van de producten in ons assortiment en kunnen dus snel leveren.

Heeft u interesse in onze producten of wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op via [email protected]