Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Winkelmand

Over ons

Flynther is 8 jaar geleden opgericht. De doelstelling van Flynther is de beste verbruiksartikelen die in de zorg worden gebruikt te leveren tegen de beste prijs. Om ons hierin te onderscheiden hebben we een beperkt assortiment en kopen we altijd direct in bij de fabrikant. Hierdoor kunnen we de beste producten voor de beste prijs aanbieden.

We zijn begonnen met het leveren van naaldencontainers. De eerste klanten waren afvalinzamelaars. Die hebben de door Flynther geleverd emballage uitgezet bij hun klanten. Door te werken met een beperkt assortiment en in te kopen bij de fabriek is de prijs altijd goed, en weten wij ook alles van de producten die we leveren.

Na de verpakkingen is de aandacht verlegd naar de producten die na gebruik in de naaldencontainers gaan. Zo zijn we distributeur geworden van Owen Mumford een Engels bedrijf dat o.a. de unistik veiligheidslancetten en insuline pennaalden maakt.

Na de lancetten en pennaalden zijn we bloed glucose meters en test strips van VivaChek gaan leveren. Op die manier hebben we een compleet assortiment op kunnen bouwen in de diabetes markt. Ook hier geldt dat alle producten bij de fabriek worden ingekocht. Flynther levert hoge kwaliteit voor de beste prijs.

De laatste jaren is Flynther gegroeid door haar inkoop strategie te koppelen aan een sterke logistiek. Hierdoor maken we gebruik van schaalvoordelen en kunnen we onze klanten beloven dat we de volgende dag leveren.

In augustus 2018 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand in Dronten. Vanaf deze locatie kunnen we de komende jaren verder groeien. In dit nieuwe pand hebben we een ruim kantoor en een modern magazijn. Wij hebben de beschikking over twee laadkuilen, en ruim voldoende magazijn ruimte.

Onze doelstelling is om naast de bestaande eindgebruikers ook nieuwe klanten te gaan bedienen die gebruik kunnen maken van onze logistieke en inkoop expertise. Deze klanten kunnen er dan ook voor kiezen om deze producten zelf in de markt te gaan zetten.

Via ons account op www.bol.com hebben we de afgelopen jaren al zo’n 10.000 bestellingen verzonden aan particulieren. Dit zijn met name de Vivachek strips en meters die particulieren aanschaffen. Sinds het begin van 2019 hebben we ook een eigen nieuwe webshop www.2chek.nl. Via deze nieuwe webshop gaan we het komende jaar flink aan de weg timmeren. Hierdoor kan ook de particulier die zijn diabeteshulpmaterialen niet vergoed krijgt van de verzekeraar tegen een zo gunstig mogelijk prijs producten in huis krijgen. Wij bieden via www.2chek.nl ook een abonnement aan zodat klanten op gezette tijden automatisch hun producten ontvangen.

Klanten van Flynther zijn voor de verpakkingen alle grote afvalinzamelaars in Nederland. Ook nemen zorginstellingen, laboratoria, apotheek ketens en ziekenhuizen de producten direct af.

De medische producten worden geleverd aan alle grote distributeurs en apotheek ketens, maar ook hier leveren we direct aan trombosediensten, ziekenhuizen, laboratoria en verzorgingshuizen.

Ook internationaal leveren we onze producten. We hebben o.a. klanten in Griekenland, Frankrijk en Italie. Ook leveren we via een van onze klanten aan Non-Gouvernementele organisaties.