Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Flynther BV levert een breed assortiment oplossingen om naalden veilig weg te werpen. We werken samen met verschillende fabrikanten zodat we voor onze klanten het product kunnen leveren dat ze nodig hebben. Alle producten zijn UN3291 gekeurd. Maten lopen uiteen van 0,2L tot en met 9 Liter. We kunnen rechthoekig en ronde modellen leveren met verschillende sluit systemen. Ook leveren we voor alle producten bevestigingsmateriaal.

De naaldencontainers zijn geschikt om voor het inzamelen van spuiten, naalden, scalpels, canules etc. Let op: Ook al gebruikt u een veilig naaldsysteem, dan bent u nog steeds verplicht deze in een naaldencontainer af te voeren.

Tot ons assortiment om naalden veilig weg te werpen zijn alle naaldencontainers voorzien van een permanente en tijdelijk sluiting, zijn punctie bestendig en lek bestendig in verticale toestand.

De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, onze klanten zijn afval inzamelaars, apotheek ketens, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, laboratoria etc. Jaarlijks leveren honderden pallets met naaldencontainers. Dit doen we uit voorraad zodat u binnen 1 dag uw bestelling in huis heeft. Op klant verzoek kunnen we de producten ook personaliseren.

Zoekt u een oplossing om naalden veilig weg te werpen? Neem contact met ons op, we versturen gratis samples zodat u samen met uw collega’s kan bepalen of het product voldoet.

MedicalBox.original.jpg
75L.original.jpg
23L.original.jpg
15L.original.jpg
32L.original.jpg
03L.original.jpg