Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Winkelmand

€ 19,95
Beschikbaar
(0)

De TickleFlex is een uniek opzet stuk dat te gebruiken is op de meeste insuline pennen. Wanneer u of uw kind moeite heeft met insulinespuiten dan is de TickleFlex wellicht dé oplossing.

 Vermindert de pijn van de prik
Voorkomt bloeduitstortingen en blauwe plekken
Vermindert de stress tijdens het injecteren
 Voor kinderen makkelijker om zelf te injecteren

De TickleFlex is een kunststof hulpmiddel dat op bijna elke insulinepen past. Op het kapje zitten rubberen grijpers met kleine puntjes. Deze kleine puntjes zorgen voor een masserend effect, de zenuwen reageren op de puntjes en dus minder op de prik die volgt. De grijpers zoorgen dat de huid wordt opgedrukt en dus omhoogkomt. Doordat de huidplooi als het ware wordt gepakt zal de naald niet prikken in het onderhuidse weefsel. Hierdoor kan de naald nooit te diep gaan en is de kans minimaal dat je per ongeluk een spier raakt. De grijpers zorgen er ook voor dat de naald niet beweegt tijdens de prik, hierdoor is het ook weer makkelijker om te spuiten op plekken waar u moeilijk bij kan of veilig lichaamsvet hebt.

Ideaal voor kinderen

Het kapje zorgt ervoor dat de naald niet in het zicht is, hierdoor zal de angst voor de prik minder worden. Daarnaast is het prikken zelf minder gevoelig en zullen de blauwe plekken minder worden. Door het feit dat de naald op zijn plek blijft is het ook mogelijk om uw kind zichzelf te laten prikken.

Succes in Engeland

De TickleFlex is in Engeland al een tijd verkrijgbaar. Onder de 105 testpersonen bleek dat 90% nauwelijks iets voelde van de pijn, 47% gaf aan dat de prik zonder de TickleFlex wel pijnlijk was. Ook de blauwe plekken waren aanzienlijk verminderd, het is dus een handige tool.

Deze tool kan gemakkelijk gereinigd worden, zelf bestand tegen uitkoken. U kunt het dus keer op keer gebruikt worden

ProducttypeTickleflex
Categorieën Tickleflex
Prijs (excl. btw)€ 16,49
Prijs (incl. btw)€ 19,95
BTW hoog (21%)€ 3,46
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren