Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Veiligheidslancet Unistik Extra 2.0mm 21G 100 Stuks

€ 17,95

 Zeer eenvoudig in gebruik: draai en druk!
 Veilig naaldsysteem
 Pijngevoel wordt gemaskeerd door puntjes
✓ Voor eenmalig gebruik
✓ Vergrendelingsindicator

✓ Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis
✓ Gratis verzending!

Beschikbaar
Omschrijving

Veiligheidslancetten kopen? 

Unistik Extra (100 stuks)

Deze Unistick Extra lancet is een van de unistik 3 serie lancetten. Deze lancetten zijn ontwikkeld om een bloedafname zo comfortabel en pijnloos mogelijk te maken voor de patiënt. De lancetten van deze serie zijn eenvoudig te gebruiken voor zowel de professional als voor de particulier. Aan de zijkant van de lancet zit een activeringsknop, hierdoor wordt er geen extra druk gezet wanneer er geprikt wordt. Met dit lancet is het mogelijk om precies te bepalen waar en wanneer u het lancet activeert. Na het activeren trekt de naald zich direct terug uit het lichaam en schiet terug het lancet in. Alle Unistik 3 lancetten voldoen aan de eisen die aan een veilig naaldsysteem worden gesteld. 

De millimeters bij de verpakking is de prikdiepte en de G staat voor gauge, hoe hoger het gauge getal hoe dunner de naald.

Lancetten voor professioneel gebruik

Het is verplicht voor zorgmedewerkers in Nederland om te werken met veilige naalden. De veilige naalden zijn voorzien van een systeem dat ernstige infectieziekten voorkomt. Dit komt omdat het simpelweg niet meer mogelijk is dat een zorgmedewerker zichzelf prikt vóór of na dat de patiënt is geprikt.

Prikincidenten voorkomen

Vooral bij de spoedeisende hulp, ziekenhuizen en de GGD vinden veel prikincidenten plaats. Met name de incidenten die gebeuren bij dragers van hepatitis B, C en hiv zijn gevaarlijk omdat hier de kans dat een ziekte wordt overgedragen enorm is. De meeste prikincidenten vinden plaats tijdens de zogenaamde ‘opruimfase’, dit is verleden tijd met een veilige naalden. Om de veiligheid en welzijn van uw medewerkers te garanderen bieden wij deze veilige naalden aan.

Owen mumford

Owen Mumford is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van medische hulpmiddelen. Owen Mumford ontwikkeld baanbrekende medische producten om de behandeling van patiënten te verbeteren. Door ons werk en onze partnerschappen proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren, therapietrouw aan te moedigen en de zorgkosten te verlagen. Kortom een verschil maken in het leven van de mensen die onze producten gebruiken.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)5016189101211
ProducttypeVeiligheidslancetten
Prijs (excl. BTW)€ 16,47
Prijs (incl. BTW)€ 17,95
BTW€ 1,48
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 1
  1. Bestelling was netjes verpakt, en precies zoals afgebeeld

    Eigenlijk was alles goed

    Beoordeeld door ScieldSig op 14 april 2021 08:26 | Permalink

    Is deze beoordeling nuttig?