Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen


Bij Flynther begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame oplossingen in e-commerce. Als webshop eigenaar weet je dat het kiezen van de juiste verpakking niet alleen gaat over het beschermen van je producten, maar ook over het verminderen van je ecologische voetafdruk. Daarom bieden wij een breed scala aan duurzame verpakkingsoplossingen die zowel jouw bedrijf als de planeet ten goede komen. Onze oplossing zijn echter niet duurder dan de andere aangeboden alternatieven.

Waarom kiezen voor Flynther?


  • Milieuvriendelijkheid: Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn biologisch afbreekbaar. Door voor Flynther te kiezen verminder je jouw impact op het milieu en draag je bij aan een duurzamere toekomst.
  • Kwaliteit: Hoewel we streven naar duurzaamheid, doen we geen concessies aan kwaliteit. Onze verpakkingen zijn sterk, betrouwbaar en zorgen ervoor dat je producten veilig aankomen bij je klanten.
  • Maatwerk: Bij Flynther begrijpen we dat geen enkele webshop hetzelfde is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.
  • Kostenbesparend: Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn. Onze verpakkingen zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je portemonnee. Door efficiënt gebruik te maken van gerecyclede materialen kunnen we kostenbesparende oplossingen bieden.
FSC en RESY logo

Creativiteit en Vakmanschap: Wij kunnen je helpen om jouw visie tot leven te brengen met onze op maat gemaakte verpakkingen van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijke Service: Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om nauw met jou samen te werken gedurende het hele proces. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Betrouwbaarheid: Bij Flynther staan we bekend om onze betrouwbaarheid en toewijding aan onze klanten. Je kunt erop vertrouwen dat jouw op maat gemaakte verpakkingen op tijd en volgens de hoogste normen worden geleverd.

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten over hoe Flynther jouw webshop kan helpen met duurzame verpakkingsoplossingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen te werken aan een groenere toekomst voor e-commerce.

Contact