Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Winkelmand

€ 27,50
Beschikbaar
(1)

Het voordeelpakket 100 biedt u 100 strips en 100 lancetten. Voordeel voor u is dat de prijs 40% lager is dan wanneer u de producten los zou bestellen. Als u het testpakket 100 besteld kunt u weer even vooruit!

Teststrips

Om bloedglucose te meten zijn teststrips nodig, voor elke test is een nieuwe strip nodig. Iedere meter heeft zijn eigen teststrip, deze teststrip voor het meten van bloedglucose werken alleen samen met de Vivacheck meters. Deze dunne teststrips werken met een chemisch reactie systeem, en geeft een betrouwbare uitslag. Het bloed wordt door middel van een capillaire werking in de strip gezogen wanneer deze tegen de druppel bloed gehouden is. De 8 elektronen meten het bloedsuikergehalte van de testpersoon. Na een aantal seconden zal de glucosemeter het bloedglucose van de testpersoon aangeven in de display.

Deze teststrips zijn ook geschikt wanneer u bloed op andere plaatsen dan uw vingertop wil testen zoals de onderarm of de handpalm.

Lancetten

Om een druppel bloed te krijgen is er een prik nodig. In een prikpen gaat een naald, deze naald wordt een lancet genoemd. Het is verstandig het lancet maar één keer te gebruiken omdat deze minder scherp is wanneer deze in het lichaam is geweest. Om wondjes te voorkomen is het verstandig om het lancet na gebruik weg te gooien in een daarvoor bestemde container.

Producttypeteststrips
Categorieën Teststrips, Lancetten
Prijs (excl. btw)€ 22,73
Prijs (incl. btw)€ 27,50
BTW hoog (21%)€ 4,77
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 1
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren