Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Winkelmand

€ 39,95
Beschikbaar
(0)

Deze VQPet bloedglucose meter is geschikt om de bloedglucosewaarden van uw kat of hond te meten. De glucose meter heeft een functie die het mogelijk maakt om te selecteren om welk dier het gaat.

De samenstelling van het bloed van een mens verschilt met het bloed van een hond of kat. Ook het bloed van een kat en een hond verschillen weer van elkaar. Om een betrouwbaar meetresultaat te krijgen zal u de bloedglucosewaarden moeten meten met een geschikte meter en deze instellen voor het juiste dier. Deze meter is speciaal gemaakt voor dieren en maakt het eenvoudig om de glucosewaarden te meten voor zowel de kat als een hond. U bent er dus van verzekerd met deze VQpet bloedglucosemeter dat u een betrouwbaar resultaat krijgt.

Inhoud:

Dit pakket beschikt naast de meter ook over 2x 25 test strips en een doos met 100 lancetten om te prikken. Deze lancetten moet u plaatsen in de bijgeleverde prikpen om een druppel bloed te krijgen. In dit pakket zitten dus alle benodigdheden om de bloedglucose waardes van uw hond of kat te meten.

ProducttypeVQPet Bloedglucose meter
Categorieën VQPet Bloedglucose meter
Prijs (excl. btw)€ 33,02
Prijs (incl. btw)€ 39,95
BTW hoog (21%)€ 6,93
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Aanbevolen producten