Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Meer gemak voor ANDROSKAT gebruikers

Impotentie komt vaak voor bij mannen. Wij spreken van impotentie of een erectiestoornis als het voor een man niet mogelijk is om een erectie te krijgen of als er verslapping optreedt. Een erectiestoornis kan meerdere oorzaken hebben, psychische spanningen kunnen een rol spelen maar ook een slechte bloedinstroom of beschadiging van de zenuwen kan een erectiestoornis/impotentie tot gevolg hebben.

Androskat als medicijn

Wij begrijpen dat impotentie vervelende gevolgen heeft en zijn dan ook blij dat er een medicijn ontworpen is om impotentie tegen te gaan. Er bestaan tabletten en vacuümpompen om een erectie op te wekken maar dit helpt niet altijd voldoende. De Androskat is een goed alternatief en kan u van uw erectiestoornis afhelpen.

Hoe werkt de Androskat?

De werkzame bestanddelen van Androskat zorgen voor een verwijding van de bloedvaten en een verslapping van de spieren in het zwellichaam van de penis. Hierdoor stroomt er meer bloed in het zwellichaam, waardoor er een erectie kan ontstaan. De middelen in de Androskat (fentolamine en papaverine) werken vrijwel direct, binnen 15 minuten is de werking maximaal. De Androskat kan worden aangewend bij erectiestoornissen en wordt in de penis geïnjecteerd. Hiermee is de Androskat een goed medicijn om erectiestoornissen tegen te gaan. De androskat is te verkrijgen bij de huisarts en apotheek.

Let op: ga voor het gebruik van de Androskat in gesprek met uw uroloog en houdt u strikt aan bijsluiter/gebruiksaanwijzing.

Androskat.png

Ervaringsverhaal

De Androskat als medicijn werkt goed. Ik heb meerdere alternatieven gebruikt maar de Androskat werkt het beste, het enige nadeel is het in de penis spuiten. Hoewel ik als huisarts vele duizenden injecties aan anderen heb gegeven en ook mezelf de griepspuit jaarlijks zonder problemen toediende ervaarde ik het spuiten in mijn eigen penis toch wel als lastig. Lastig omdat de penis een kwetsbaar lichaamsdeel is waar je extra voorzichtig mee omgaat. Uiteindelijk zette ik me over mijn schroom heen en spoot mezelf. Ik had dus een goed medicijn en oplossing gevonden voor mijn erectieprobleem alleen ervaarde ik problemen met het toedienen. Om deze reden ging ik zoeken op Google naar oplossingen. Ik stuitte op een automatische spuit: De Autoject 2. In het verleden was hij ontworpen voor suikerzieken, maar je kan er ook spuitjes in plaatsen gevuld met Androskat.

Amper pijn met de Autoject 2

De Autoject 2 maakt het spuiten met de Androskat minder lastig. Je hoeft nu niet meer jezelf te prikken en vervolgens de spuit leeg te drukken. De injectie doet ook amper pijn omdat de naald er snel in wordt gestoken en ook juister. Met de Autoject kan je zelf instellen hoe diep de naald prikt.

Oftewel je zet het apparaatje op de zijkant van de penis, op een knopje drukken en korte tijd later is de vloeistof zonder noemenswaardige pijn ingespoten. Op het apparaatje is goed te volgen hoe snel het zich leegt. Ik ben blij met dit hulpmiddel voor de Androskat.