Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Verpakkingen

Nieuwe activiteiten binnen Flynther

Flynther Packaging is een nieuwe activiteit binnen Flynther. Medische verpakkingen leveren we al vanaf de start, maar met Flynther packaging zullen we ons gaan richten op e-commerce verpakkingen, ZeroWaste verpakkingen en custom made verpakkingen.

Flynther breidt uit!

Flynther is sinds de oprichting in 2011 actief in de markt van verpakkingen. Tot nu toe heeft de focus gelegen op het leveren van verpakkingen voor medisch afval. Door de jaren heen hebben we zowel met onze klanten als met onze leveranciers een goede band opgebouwd. Onze product portfolio heeft zich uitgebreid van naaldencontainers in alle maten en vormen naar plastic ziekenhuisvaten en later PP boxen voor de inzameling van de volle naaldencontainers, oude medicijnen en ziekenhuisafval.

In 2022 zijn we zijn we beginnen te kijken naar uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van verpakkingen. Aanleiding hiervoor was dat één van onze leveranciers ging investeren in nieuwe machines voor het produceren en digitaal printen van kartonnen (e-commerce) verpakkingen. Een nieuwe activiteit voor zijn bedrijf en ook voor het onze. Nu zitten we in de zomer van 2023 en zijn de machines geïnstalleerd en operationeel.

Wij denken dat we in deze markt een rol kunnen spelen omdat;

  • Wij vanaf 1.000 stuks klant specifiek geprinte dozen kunnen leveren • Klant kan de vorm en het materiaal kiezen
    • Klant kan zelf het ontwerp aanleveren of wij kunnen het maken
    • Klant kan een sample ontvangen voordat we gaan produceren
  • Door samen te werken maken we een product dat voldoet aan de eisen en wensen van de klant
  • Doordat er digitaal geprint wordt zit je niet vast aan één type print. Dit biedt ook de mogelijkheid om de verpakking in te zetten voor promoties.

Omdat ons assortiment de komende tijd flink uitgebreid zal gaan worden op het gebied van verpakkingen zullen we deze activiteit Flynther Packaging gaan noemen.