Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Nieuwe activiteiten binnen Flynther!

Een nieuwe activiteit van Flynther is het aanbieden van e-commerce verpakkingen. We werken hierbij volgens hetzelfde principe als bij de andere producten die we aanbieden, en dat is direct bij de fabrikant inkopen. Zo voegen we geen extra schakels toe in de keten en kunnen we de prijs laag houden. Ook kunnen we snel schakelen als we klant specifieke verpakkingen leveren.

Wij garanderen u de beste kwaliteit verpakking voor de beste prijs. Alle producten zijn eenvoudig te assembleren waarbij tape niet nodig is. Om in deze markt een interessante partner te zijn bieden we direct een verscheidenheid van producten aan. Specifiek voor kleding, boeken, wijn maar ook universele verpakkingen.

Wij bieden u de mogelijkheid om de verpakkingen te laten bedrukken. Doordat er digitaal geprint wordt kunnen we al vanaf 1.000 stuks klant specifiek printen.
Onze verpakkingen zijn gemaakt van FSC gekeurd karton en RESY gecertificeerd.

FSC en RESY logo
AutoBox_Firmseats kopie

U vindt hier een selectie van de producten die we aan kunnen bieden. Wilt u grotere aantallen bestellen, een verpakking met eigen opdruk of zit de maat die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@flynther.nl

Wijn en kleding verpakkingen

Voorbeelden speciale verpakkingen