Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Custom made verpakkingen

Vanaf 1.000 stuks kunnen we op maat gemaakt verpakkingen aanbieden. Custom made houdt in heeft betrekking op;

  • Het materiaal
  • Type doos
  • De afmetingen
  • Artwork

Doordat we werken met een “cutting table” en een digital printer kunnen we voordat producten in productie worden genomen ook samples aanleveren. Dit biedt de klant de mogelijkheid om het product te testen en te bepalen of het voldoet aan de eisen.

Wij hebben zelf samples van de verschillende types karton die de klant kan bekijken. Het artwork kan door de klant aangeleverd worden, maar we kunnen ook op basis van de wensen van de klant een ontwerp maken. We kunnen dus samen met de klant kijken wat de wensen zijn en op basis hiervan tot een product komen. Dit proces kost even tijd maar zorg er wel voor dat de klant het product heeft waar hij naar op zoek is.

We hebben een eerst project nu afgerond. Dit was voor het ontwerpen van een doos waarin lege spuitbussen worden ingezameld. De verpakking is helemaal ontworpen volgens de wensen van de klant, dus de vorm, het materiaal en de print. Dit was een leuk en leerzaam project voor ons, en hoe meer we er doen hoe beter we de klant kunnen helpen.

Custom made verpakkingen koffie