Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Vetpen naalden voor kat

Soms komt het voor dat katte de diagnose krijgen dat ze diabetes hebben. De meeste dierenartsen schrijven dan puiten voor waarmee de kat kan worden geïnjecteerd met insuline. Dit kan voor zowel u als voor de kat als erg intimiderend worden ervaren, wat begrijpelijk is. De meeste insulinepennen zijn niet gebruiksvriendelijk voor katten omdat deze ontwikkeld zijn voor mensen. Naast het feit dat de pennaalden niet gebruiksvriendelijk zijn, is het ook niet makkelijk om uw kat te injecteren met insuline. Om de drempel lager te maken voor eigenaren voor een kat met diabetes is de vetpen een goede oplossing.

Vetpen

De vetpen is dus wel een gebruiksvriendelijke insulinepen die het gemakkelijker maakt om insuline toe te dienen. Deze insulinepen wordt zowel gebruikt door slechtziende mensen als voor dieren. U kan zich voorstellen dat een pennaald die ook gebruikt wordt voor mensen voor vriendelijker is dan een injectiespuit. Het toedienen van insuline is gemakkelijk omdat door de doseerknop de juiste dosis insuline kan worden ingesteld. Met maar één simpele knop wordt een constante hoeveelheid insuline geïnjecteerd.

Vetpen pennaald kat

Een pennaald is er in veel verschillende soorten diktes en lengtes. De Unifine Pentips 12mm x 29G zijn naalden die geschikt zijn voor in de vetpen. Deze pennaalden zijn ontwikkeld voor een comfortabele injectie-ervaring voor mens en huisdier. Wanneer u beschikt over een vetpen of deze wil aanschaffen is deze pennaald voor uw kat dé perfecte combinatie.

De Unifine Pentips zijn pennaalden geschikt voor katte en ontwikkeld voor een comfortabele injectie-ervaring. Deze pennaalden garanderen comfort door de volgende factoren:

  • Precisie geslepen naaldpunten
  • Dunwandige technologie, om de medicijnstroom te verbeteren
  • Anti-kernbehandeling, om de kans op verstopping te verminderen
  • Geavanceerde siliconensmering
  • Deze pennaalden kunnen ook gebruikt worden in combinatie met de Vetpen.