Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Kartonnen enveloppen (EnvelopeBox)

€ 1,00

De kartonnen envelop met variabel volume is de ideale oplossing voor het verzenden van platte producten, brochures, tijdschriften, boeken en vele andere.

✓Zeer duurzaam.
✓Gekartelde anti-snijranden.
Afdichtingstape en scheurtape.
✓FSC-gecertificeerd.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Omschrijving

Kartonnen enveloppen gebruiken

Verzend je items slim en kostenefficiënt met onze kartonnen enveloppen. Of je nu een dun boek, documenten of andere lichtgewicht items wilt versturen, wij bieden de perfecte oplossing voor jouw verzendbehoeften.

Waarom Kartonnen Enveloppen?

Kostenefficiënt: Met een envelop kies je voor de meest budgetvriendelijke verzendoptie.
Lichtgewicht: Ideaal voor het verzenden van dunne en lichte items zoals boeken, documenten, foto's en meer.
Milieuvriendelijk: Onze kartonnen enveloppen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze een milieubewuste keuze zijn.

Geen verpakkingstape nodig

Al onze postverpakkingen zijn voorzien van afdichtingstape én scheurtape. Hierdoor heb je voor onze verpakkingen dus geen verpakkingstape meer nodig. 

Extra Bescherming Nodig?

Neem zeker een kijkje bij onze andere producten of neem contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren.  Als je een boek met harde kaft wilt verzenden, kan een kartonnen envelop mogelijk niet voldoende bescherming bieden. De harde kaft kan de envelop beschadigen en de verzending bemoeilijken. Gelukkig bieden wij alternatieve verzendoplossingen voor boeken met een harde kaft, zodat jouw items veilig en onbeschadigd aankomen op hun bestemming. https://flynther.nl/boekendoos-postverpakkingen-76/

Klaar om te Verzenden?

Bestel vandaag nog onze hoogwaardige kartonnen enveloppen en verzend jouw items op een voordelige en betrouwbare manier! Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of specifieke wensen hebt voor jouw verzendingen. We helpen je graag verder!

Productinformatie
ProducttypeVerpakkingsdozen
Prijs (excl. BTW)€ 0,83
Prijs (incl. BTW)€ 1,00
BTW€ 0,17
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.