Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Ziekenhuisafval

Afval dat ontstaat uit medische handelingen wordt ook wel ziekenhuisafval genoemd. Ziekenhuisafval kan gevaarlijk zijn voor mens en milieu. Om de veiligheid te waarborgen moet er tijdens het afvoeren, verzamelen en verwerken van ziekenhuisafval gehouden worden aan veiligheidsregels. Injectienaalden, pennaalden en bloed zijn voorbeelden van ziekenhuisafval. Deze producten bevatten delen of stoffendie het risico op infecties verhogen.

ziekenhuisafval is te onderscheiden tot meerdere categorieën. Flynther levert oplossingen voor ziekenhuisafval dat ontstaat in: ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartsenpraktijken, laboratoria, veterinaire diensten, tandheelkundige praktijken en thuiszorginstellingen. Deze afvalvorm behoort tot het un-nummer 3291. Om de wet- en regelgeving te handhaven willen wij u graag advies geven.

Medisch afval afvoeren

Septoboxen

De septoboxen die die wij aanbieden zijn geschikt voor het inzamelen van ziekenhuisafval zoals naalden, spuiten en veel meer. De maten van de septoboxen verschillen tussen de 0,2 liter tot 9 liter en hebben verschillende vormen. Al onze producten die wij aanbieden hebben wij zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de volgende kenmerken:

  • Tool om veiligheidskapjes van de naald af te halen zonder in uw vinger te prikken.
  • Permanente en tijdelijke sluiting. De septobox kan dus gesloten en geopend worden en definitief gesloten worden.
  • De septoboxen zijn punctie- en lekbestendig ook in verticale toestand.
  • De septobox kan gepersonaliseerd worden naar elk gewenst design.

Ziekenhuisafval afvoeren

Naast septoboxen bieden wij andere oplossingen aan zoals opbergboxen of containers. Al onze producten nemen wij rechtstreeks van de fabrikant af waardoor wij een scherpe prijs kunnen aanbieden. Naast de scherpe prijs kunnen wij de meeste modellen direct uit voorraad leveren. In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, inmiddels nemen vele klanten onze containers voor ziekenhuisafval af.

Medisch afval afvoeren 02

Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast geworden over onze septoboxen en/of containers? Neem contact met ons op en vraag gratis samples aan zodat u samen met uw collega’s kan ervaren of onze septoboxen de oplossing zijn voor uw bedrijf.

Mail ons: Info@flynther.nl

Bel ons: 0321 745992