Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Gevaarlijk afval

Gevaarlijk afval is afval dat gevaarlijk is voor mens en milieu. Om de veiligheid te waarborgen moet er tijdens het afvoeren, verzamelen en verwerken van gevaarlijk afval gehouden worden aan veiligheidsregels. Injectienaalden, pennaalden en lancetten behoren tot gevaarlijk afval. Deze producten bevatten scherpe delen en stoffen zoals bloed die het risico op infecties verhogen.

Gevaarlijk afval is te onderscheiden tot meerdere categorieën. Flynther levert oplossingen voor gevaarlijk afval dat ontstaat in: ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartsenpraktijken, laboratoria, veterinaire diensten, tandheelkundige praktijken en thuiszorginstellingen. Deze afvalvorm behoort tot het un-nummer 3291. Om de wet- en regelgeving te handhaven willen wij u graag advies geven.

Medisch afval afvoeren

Septoboxen

De septoboxen die die wij aanbieden zijn geschikt voor het inzamelen van naalden, spuiten en veel meer ander gevaarlijk afval. De maten van de septoboxen verschillen tussen de 0,2 liter tot 9 liter en hebben verschillende vormen. Al onze producten die wij aanbieden hebben wij zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de volgende kenmerken:

  • Tool om veiligheidskapjes van de naald af te halen zonder in uw vinger te prikken.
  • Permanente en tijdelijke sluiting. De septobox kan dus gesloten en geopend worden en definitief gesloten worden.
  • De septoboxen zijn punctie- en lekbestendig ook in verticale toestand.
  • De septobox kan gepersonaliseerd worden naar elk gewenst design.

Gevaarlijk afval afvoeren

Naast septoboxen bieden wij andere oplossingen aan zoals opbergboxen of containers. Al onze producten nemen wij rechtstreeks van de fabrikant af waardoor wij een scherpe prijs kunnen aanbieden. Naast de scherpe prijs kunnen wij de meeste modellen direct uit voorraad leveren. In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, inmiddels nemen vele klanten onze containers voor medisch afval af.

Medisch afval afvoeren 02

Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast geworden over onze septoboxen en/of containers? Neem contact met ons op en vraag gratis samples aan zodat u samen met uw collega’s kan ervaren of onze septoboxen de oplossing zijn voor uw bedrijf.

Mail ons: Info@flynther.nl

Bel ons: 0321 745992