Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Medisch afval

Medisch afval is afval dat vrij is gekomen vanuit geneeskundige handelingen zoals injectienaalden en bloed. Wanneer u medisch afval wil afvoeren krijgt u te maken met wet- en regelgeving. Vanuit de overheid zijn er eisen gesteld voor factoren zoals de opslag, vervoer en verwerking van medisch afval.

Flynther levert een breed assortiment aan oplossingen om medisch afval af te voeren. Deze producten nemen wij rechtstreeks van de fabrikant af waardoor wij een scherpe prijs kunnen hanteren. De meeste modellen kunnen wij uit voorraad leveren.

Medisch afval afvoeren
Medisch afval afvoeren 02

Naaldencontainers

Onze naaldencontainers zijn voorzien van een tijdelijke en permanente sluiting. Zo blijft het vulvolume optimaal en de afsluiting ten alle tijden betrouwbaar. De sluiting is volledig bestendig tegen lekken en is voorzien van meerdere tools om de veiligheidskapjes van de naald af te krijgen. De naaldencontainers zijn op elkaar te stapelen, zo is er minimale ruimte nodig bij vervoer en opslag.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, ook tijdens het afvoeren van medisch afval. Hierdoor leveren wij alleen producten die UN3291 zijn gekeurd. Medisch afval dat afgevoerd kan worden in onze naaldencontainers zijn bijvoorbeeld spuiten, naalden, scalpels, canules etc.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over onze naaldencontainers en/of transportboxen? Neem contact met ons op en vraag gratis samples aan zodat u samen met uw collega’s kan ervaren of onze naaldencontainers de oplossing zijn voor uw bedrijf.

Mail ons: Info@flynther.nl

Bel ons: 0321 745992