Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Flynther is een groothandel voor medische producten. Wij zijn gespecialiseerd in medische disposables met name in de sector voor diabetes maar ook voor andere producten zoals naaldencontainers bent u bij Flynther aan het juiste adres.

Wij zijn een medische groothandel met een lange termijnvisie en investeren in de relaties met onze stakeholders. Zo streven we om een goede relatie op te bouwen met zowel onze klanten, partners en leveranciers. Hierbij is onze doelstelling om de beste verbruiksartikelen te leveren tegen de beste prijs. Wij realiseren deze doelstelling door samen te werken met fabrikanten en ons te richten op een select aantal productgroepen. Zo zijn wij een medische groothandel waar wij trots op zijn.

Medisch afval naalden
663566fe-fca1-4b9e-b0b4-b132c4e0df18_400.jpg

Dé groothandel voor medische producten

De producten die wij aanbieden nemen wij rechtstreeks van de fabrikant af. Hierdoor kunnen wij een lage prijs verzekeren en is de mogelijkheid er om producten aan te passen naar de wensen van onze klanten. Wij zien onze leveranciers als partners van het bedrijf en we houden dan ook nauw contact om de samenwerking goed te laten verlopen voor beide partijen. Om u het beste advies te geven hebben wij ervoor gekozen om een beperkt assortiment te behouden waardoor wij uitgebreide productkennis hebben van al onze producten. Van al onze producten hebben wij een ruime voorraad zodat wij snel kunnen leveren. Zo bieden wij vele voordelen als groothandel voor medische producten die zorgmedewerkers verdienen.

Ateria SafeControl

Medisch afval

Welke producten bieden wij aan?

Onze producten zijn onder andere verpakkingsmateriaal voor infectieus afval zoals naaldencontainers, ziekenhuis vaten en boxen voor medisch afval. Andere producten zijn gerelateerd aan diabetes zoals bloedglucose meters, testtrips, lancetten en pennaalden. Inmiddels hebben wij niet alleen klanten meer in Nederland maar ook ver daarbuiten. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ondersteunen om samen tot de beste oplossing te komen. Service vormt dan ook hét sleutelwoord binnen onze dienstverlening.

Op deze manier bouwen wij een bedrijf waar we trots op zijn. Bekijk onze producten in de webshop: Webshop Flynther

Neem contact met Flynther op

Ook met u willen wij graag samenwerken. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Ervaar de voordelen die wij als medische groothandel bieden. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen komen tot een oplossing voor uw bedrijf.

Mail ons:Info@flynther.nl

Contactpagina: Contact Flynther