Diabetes zorg

Flynther levert de meeste producten die nodig zijn bij het behandelen van diabetes. Denk hierbij aan bloedglucosemeters om de bloedsuiker te monitoren maar ook veiligheidslancetten om op een veilige manier insuline toe te dienen. Andere producten in het diabetes assortiment zijn bijvoorbeeld lancetten en strips. We hebben van VivaChek een breed assortiment meters die ISO 15197:2015 gekeurd. Van Owen Mumford hebben we de unistik veiligheidslancetten en de unifine pennaalden. Omdat het in de zorg verplicht is om te werken met veilig naaldsystemen zijn we blij dat we naast de unistik range nu ook de Ateria Safe control veiligheidspennaald aan kunnen bieden.

Veilige naaldsystemen

Sinds 2012 is het verplicht voor zorgmedewerkers om te werken met veilige naaldsystemen. Hierdoor worden prikincidenten gereduceerd en draagt dit bij aan een veilige werkomgeving voor zorgmedewerkers. De Ateria SafeControle is de eerste actieve veiligheidspennaald ter wereld. Met dit product ziet de gebruiker de pennaald waardoor men 100% controle heeft tijdens het injecteren van de insuline. Uit studies die zijn uitgevoerd naar het gebruik van veiligheidspennaalden is gebleken dat 71% van de ondervraagden aangeeft dat de pennaald weleens te vroeg is geactiveerd. Het gevolg hiervan is dat 69% van de ondervraagden weleens twijfelt of de volledige dosis insuline is afgegeven. Door de introductie van deze nieuwe generatie pennaald heeft degene die de injectie toe dient weer 100% controle.

Bekijk onze pagina over de Ateria SafeContol, de nieuwe generatie veilige pennaalden: Ateria SafeControl

Veilige lancetten kopen? Dat kan ook, bekijk dan deze link: Unistik 3 veiligheidslancetten

Volledig assortiment

Flynther biedt het totaalpakket aan om bloedsuiker te testen voor zowel de zorgprofessional als voor de patiënt. Wij bieden vele voordelen, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gidon Dorgelo - info@flynther.nl

diabzorg_02.original.format-webp