Inzameling infectieus afval

Flynther BV levert een breed assortiment om infectieus afval veilig in te zamelen. We werken samen met verschillende fabrikanten zodat we voor onze klanten het product kunnen leveren dat ze nodig hebben. Alle producten zijn UN3291 gekeurd. Maten lopen uiteen van 0,2L tot en met 9 Liter. We kunnen rechthoekig en ronde modellen leveren met verschillende sluit systemen. Ook leveren we voor alle producten bevestigingsmateriaal.

Medisch afval inzamelen

Een voorbeeld van infectieus afval is een naaldencontainer. Onze naaldencontainers zijn geschikt voor het inzamelen van spuiten, naalden, scalpels, canules etc. Let op: Ook al gebruikt u een veilig naaldsysteem, dan bent u nog steeds verplicht deze in een naaldencontainer af te voeren.

De naaldencontainers die we leveren hebben een permanente en tijdelijk sluiting, zijn punctie bestendig en lek bestendig in verticale toestand.

De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, onze klanten van medisch afval inzamelaars zijn: apotheek ketens, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, laboratoria etc. Jaarlijks leveren honderden pallets met oplossingen om infectieus afval in te zamelen. Het overgrote deel van de producten leveren we uit voorraad zodat u binnen 1 dag uw bestelling in huis heeft. Op klant verzoek kunnen we de producten ook personaliseren.

Zoekt u een oplossing om infectieus afval in te zamelen? Neem contact met ons op, we versturen gratis samples zodat u samen met uw collega’s kan bepalen of het product voldoet. Mail ons op het volgende mailadres: Info@flynther.nl

50L_XpRfS74.original.format-webp
IMG_1412_lDuFSdh.original.format-webp
75L.original_UN134Fd.original.format-webp
IMG_1423_hr9nkoS.original.format-webp