Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Geplaatst op: 12 apr 2021

MedBIS is het meest gebruikte bestel- en informatiesysteem in de zorg. Meer dan 10.000 zorgprofessionals maken dagelijks gebruik van MedBIS. Onlangs hebben ze aan het assortiment de Ateria SafeControl toegevoegd. Bent u een zorgmedewerker die gebruik geen gebruik maakt van MedBIS? Geen probleem via onze website kan u de Ateria SafeControl ook bestellen.

Wat is de Ateria SafeControl?

De Ateria SafeControl is een veiligheidspennaald waarmee insuline toegediend kan worden. Owen Mumford is de producent van deze naald die ontwikkeld is met 204 zorgverleners. Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van deze pennaald was dat deze bescherming en controle moet bieden. Deze naald met veilig naaldsysteem is compatibel met alle bekende insuline pennen.

Voordelen van deze veiligheidspennaald

Naast het feit dat het simpelweg verplicht is voor zorgmedewerkers om gebruik te maken van een naald met veilig naaldsysteem zijn er nog meer redenen om hiermee te werken. Met de Ateria SafeControl heeft de zorgverlener maximale controle tijdens het geven van insuline. De naald is zichtbaar zodat er te zien is wanneer de insuline wordt afgegeven. Vroegtijdige activatie is verleden tijd, het bloedsuikerniveau van de patiënt zal betrouwbaard gereguleerd worden.

Ateria SafeControl veiligheidspennaald