Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Owen Mumford ontvangt gouden RoSPA-prijs voor prestaties op het gebied van gezondheid en veiligheid

Owen Mumford, een wereldleider in het ontwerpen, vervaardigen en verbeteren van medische hulpmiddelen, heeft een internationaal erkende prijs gewonnen voor het aantonen van uitzonderlijke gezondheids- en veiligheidsnormen. Wij als Flynther zijn de officiële distributeur voor de Owen Mumford producten in de Benelux.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft de Britse divisie van Owen Mumford een RoSPA (Royal Society for the Prevention of Accidents) gouden gezondheids- en veiligheidsprijs ontvangen voor hun harde werk om uitzonderlijke risicobeheersing te bereiken met zeer lage fouten, schade en verlies, ervoor te zorgen dat alle groepen belanghebbenden aan het einde van elke werkdag veilig thuiskomen bij hun families.

Organisaties die een RoSPA-prijs ontvangen, worden erkend als wereldleiders op het gebied van gezondheid en veiligheid. Elk jaar streven bijna 2.000 deelnemers ernaar om de hoogst mogelijke onderscheiding te behalen in wat de langstlopende gezondheids- en veiligheidsindustrieprijzen van het VK zijn.

Ga voor meer informatie over de RoSPA Awards naar: www.rospa.com/awards